torsdag 6 juni 2013

Reinfeldts roligaste Nationaldagsvits.

I utländska medier har bilden av Sverige som en föregångare i välfärdssamhället skakats om och man pratar bland annat om Sverige som ett "invandrarland som gått fel". Men den etiketten ville Reinfeldt protestera mot:

– "Vi har visat att vår mångkulturella lösning fascinerar och fungerar i allt väsentligt och får dessutom ett växande stöd bland i befolkningen trots Sverigedemokraterna och andra högerextremistiska grupper." 

De länder som varnat sin befolkning för resor till Sverige, har bara inte fattat hur fascinerande och välfungerande vår påtvingade mångkulturella lösning är.

expressen

4 kommentarer:

  1. *suck*
    Nästan på samma nivå som politikern som ansåg att multikulti gav tillfälle till "många spännande möten mellan människor".

    SvaraRadera
  2. Jag instämmer i suck, och undrar i mitt stilla sinne vad hans vakna partikamrater ute i de översvämmade kommunerna tycker om en chef som antingen är helt ute i the blue, eller också bara arrogant provocerar sina åsiktsmotståndare.

    SvaraRadera
  3. "ett växande stöd bland i befolkningen trots Sverigedemokraterna och andra högerextremistiska grupper." Men är inte karln läskunnig? Eller filtreras all information innan den når honom?

    SvaraRadera
  4. Det finns dom två alternativen, Raymond. Men, vilket?

    SvaraRadera