lördag 1 juni 2013

Maria Wetterstrand avslöjar sin intellektuella obegåvning.


avpixlat avslöjar Maria Wetterstrand, när hon sänker de andra partiernas politiska ställningstagande, att partier står fast vid sin tro och det som de vill bygga sin politik på. Wetterstrand hånar överlägset Vs bild av att allt är samhällsklyftornas fel, att KD tror att satsningar på familjen är det väsentliga, och att SD alltid "tycker att allt är invandrarnas fel".
-"Jag tycker det är intellektuellt patetiskt att alltid ha samma svar på alla frågor."

Det förklarar en del om det maktambitiösa, fladdriga och flummiga MP.   

Om de grava svårigheter vårt land lever med, de facto upplevs bero på det ena eller andra, varför variera sig för att inte framstå som "intellektuellt patetisk" av en miljömupp.

4 kommentarer:

  1. Det är få politiker, eller människor för den delen, som jag upplever så ondsinta som just Maria Wetterstrand. Det sataniska varggrinet som hon levererar när hon känner att hon satt dit någon saknar motstycke i modern politik. Ändå verkar det inte vara någon fel på hennes intellekt, bara felprogrammerad.

    SvaraRadera
  2. Att vara intellektuell/intelligent betyder inte att man är förnuftig, agerar förnuftigt eller ens säger förnuftiga saker.
    Biig mistake hos många.
    (mp) är fö minst lika stora politiska hycklare som de andra partierna, de är dessutom det parti som utgör de största faran för Sveriges framtid, (vpk) ligger här långt efter.

    SvaraRadera
  3. Tänk bara vilken miljöförstörelse utan like att importera folk från varma länder hit till kalla Norden. Samt importera maten till dem. "Miljöpartiet"?
    Jag tackar!
    Wetterstrand har gått skådespelarutbildning. hon kan rabbla vad hon lärt utantill i förväg. Annars är hon helt mållös.

    SvaraRadera