tisdag 21 maj 2013

Visst är det härligt i det mångkulturella Sverige.

En tonårig judisk pojke i Malmö anmälde i december förra året, elever från en annan skola för hets mot folkgrupp. Två pojkar gjorde Hitlerhälsning mot honom vid två tillfällen.- ”Jävla jude, jävla jude” och ”Fuck judarna, fuck Israel”.
Tonåringen påstås ha skrikit tillbaka ”Jag har i alla fall ett eget land”. "Vissa vittnen" hävdar att han lade till ”arabjävel”.
En av de två drog ner tonåringen mot marken, slog honom i bakhuvudet och tryckte snöbollar med stenar i ansiktet. 

Lite mångkulturellt kärleksgnabb, bara.

I  Irak tål muslimerna inte ens varandra. Sunniledaren förordar efter senaste tidens bombningar och massdödande, införande av etniskt åtskilda regioner. 

Fast i Sverige måste vi alla älska varandra. 

Eller. Åtminstone vi dem.  


10 kommentarer:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=Kz3jwM3sco8

    SvaraRadera
  2. Måste vara skönt att känna sig så förträfflig som du.
    Läs en bok istället för att slösa tid på att hata alla som inte är som du.

    Tänk på dig själv istället. Hur beter du dig egentligen? Precis lika primitivt som dom människor DU TROR att du pratar om.
    Med ditt beteende blir Sverige inte bättre utan sämre. Det hat som du släpper ut fortplantar sig och kommer bara tillbaka till dig själv.

    Att hata är inte att vara stark. Hat bottnar i rädsla. Du är rädd för något och det har ingenting med samhället att göra utan dig själv. Av någon anledning känner du dig åsidosatt och som om samhället är skyldig dig nått.
    Går något för din egen del istället för att gnälla på vad andra gör eller inte gör för dig och för andra.
    Du kan aldrig bli framgångsrik genom att trycka ner och sprida hat omkring dig.
    Om du nu är så rädd för andra kulturer så betyder det att du inte vet någonting om något annat än din lilla värld.
    Det enda man kan räkna med är förändring. Ingenting består eller är konstant. Och det är tur, för annars hade du fortfarande varit en stenåldersmänniska.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vari utläser du hat i detta blogginlägg? Inget av det som står här är osant. Jag skulle kalla det social kontroll, ett begrepp som är totalt okänt idag och det är därför det ser ut som det ser ut idag. Var en hen istället och ställ dig upp och protestera istället när vårt fina svenska samhälle är på väg rakt ner i avloppet på grund av politikernas tillkortakommande.

      Radera
  3. WOW, Storfrämmande på bloggen, det må jag säga - en av de förblindade och hjäntvättade "antirasisterna är här - big day! Utan våld, stenar och alla huligankompisarna, dock.
    Då gäller det att passa på.
    Jag läser minst en bok i veckan , bla läser jag Åke Ortmarks Makten och Lögnen, den skulle få dig att trilla baklänges, Rekommenderas till alla som tror på det svensk media manipulerar dem med, som en iskall vak mitt i vintern.

    Hatar gör jag ingen, så där får du korrigera dig. Däremot hatar jag HAT. Och det som händer i Syrien, Egypten, Irak, Afghanistan ja överallt där islam härskar och förtrycker människor, det hatet och det förtrycket hatar jag.

    Nä att hata är inte att vara stark - kan inte du bara vara snäll och åka ut till Husby och tala om det för de som våldtar vårt samhälle nu.

    Du har rätt i att jag är rädd för något. Nämligen det som all intelligentia i världen nu ser och varnar för, och jag är livrädd för det farliga och hatiska samhälle som Sverige blivit de senaste 20 åren med ökad kriminalitet, ökat utanförskap och gettofieringen.

    Jag känner mig djupt åsidosatt, och "någon anledning" är mitt stora rättvisepatos, jag tål inte se gamla, sjuka, hemlösa och behövande hjärtlöst och grymt sparas in på , tål inte se gamla människor som slitit i och för Sverige inte ha råd att gå till tandläkaren eller inte kunna hämta ut sina mediciner, när andra kan få allt det där gratis och utan att lyfta ett finger.

    Och samhället ÄR skyldig mig nåt. Varje dag jag gått till arbetet och levt som en lojal och laglydig svensk har jag skött min del av det avtal jag har med staten. Alla mina skattepengar mot samhällets trygghet. Jag har levererat. Inte samhället.
    Jag GÖR nåt för egen del, skriver här och väcker många tankar och hjälper till att berätta och avslöja om sånt som du själv tror du är världsmästare på . Och jag är rätt framgångsrik i det, faktiskt!

    1. Jag är inte ett dugg förträfflig - bara förtvivlad.
    2.Hur beter jag mig? Läser allt jag kommer över i hela världen, tar in och beskriver utifrån mitt förstånd. Som säkert inte är sämre än ditt.
    3. Jag är inte pillefnas rädd för andra kulturer, har rest i hela världen utan skräck för nåt. Och älskade alla kulturer i Sverige tills för ca tjugo år sen. Däremot är jag paniskt förskräckt för religioner som tvingar människor in i ett liv i förtryck och utan frihet.

    Det är mitt svar på din ohyggligt arroganta, korkade och beskäftiga kommentar. Du får mig att tänka på den där gamla frasen att när man pekar finger mot nån - så pekar alltid fyra fingrar mot en själv.

    Världen förändras konstant, vilket är naturligt och bra. Det är upp till oss människor att inte släppa stenåldersreligioner med hat och förtryck som makt över oss som är födda fria.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ett svar som jag till fullo instämmer i Carina !!
      Tyvärr finns det allt för många av "Anonyms" slag fortfarande i landet.Det är dessa som medverkar till landets undergång,och en i stort omöjlig levnadstandard för kommande generationer..Om det över huvud taget finns en framtid ! Fan troèt..

      Radera
    2. Återigen har du visat att du inte kan acceptera/förstå att det finns tänkande klarsynta människor som har en annan uppfattning än du. Sitt du kvar framför datorn utan att ha kontakt med verkligheten.

      Radera
    3. Anonym:
      Var sitter du ?
      På en annan planet,eller ??

      Radera
    4. Återigen? Bevisat? Det enda jag har bevisat är att du har fel, anonym, och att du inte kan acceptera/förstå att det finns tänkande klarsynta människor som har en annan uppfattning än du. Sitt du kvar framför datorn utan att ha kontakt med verkligheten.

      Radera
  4. Det är lite pinsamt att titta på morgon-TV när alla dessa självutnämnda experter får komma till tals.
    PK-anonym ovanför verkar tillhöra samma krets. INTE att förväxla med mig, vanlig anonym.
    Självexperten börjar snacka med den vanliga tonen och får några frågor och när tiden och snacket lider, börjar han/hon bli lite röd om kinderna. Snart röd i ansiktet, sen halsen, kvinnorna även på urringningen, sen escalerar färgen till purpurröd, lyckligtvis intervjutiden över. Röd är ljugarens färg, sade man förr.
    Vill inte gå så långt, men om man inte ens tror på sina egna hypoteser, var står man? Titta på Renen, han rodnar jämt. Rodnar? Hela knoppen alstrar infraljus!
    Obs! Mina egna iaktagelser, inget personligt.

    SvaraRadera
  5. Ja, man blir lite matt....

    SvaraRadera