tisdag 21 maj 2013

Muslimska Europa, den demografiska tidsinställda bomben som omskapar hela vår kontinent.


Européernas låga barnafödande kombinerat med mängderna barnrika invandrare, kommer att fundamentalt förändra det som tidigare betraktades som europeisk kultur och samhälle.EU står inför en radikal social förändring - och endast ett fåtal politiker märker och inser vad som händer mitt framför ögonen.

Hur mycket fakta behövs för å begrip?


4 kommentarer:

  1. Algeriets dåvarande president överste Houari Boumédiènne formulerade det ”Vi kommer inte att invadera Europa med stridsvagnar utan med barnvagnar”. Och vi försörjer dessa femtekolonnare beredvilligt. Är vi dumma eller är vi dumma?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Som ett folk är vi dumma, aningslösa, naiva, välj själva. Och det är nog bara förnamnet.

      Skogis.

      Radera
  2. Dumma. Urblåsta. Mest våra imbecilla politiker.

    SvaraRadera
  3. Eftersom eliten inte kan vara så otroligt korkad är jag säker på att den vet vad som händer, och det är precis vad den vill ska hända.
    De europeiska ländernas folk utgör ett hinder för det globala styre som bangsterna (bra ord för de kriminella storbankirerna) vill ha för att få total kontroll.
    Jag tror att det var Rotschild som sa: "Jag bryr mig inte om vilka som styr ett land bara jag har kontroll över pengarna.
    Folk som Reinfeldt får säkert klappar på skulten av ledningen i Bilderberg-gruppen för att de sköter sig bra och bereder vägen.

    SvaraRadera