måndag 27 maj 2013

Sista chansen att svara på en mycket viktig fråga, statsministern.

Brev 3. 

Onsdagen den 15 May 2013,skickade jag för andra gången en öppen fråga till folkets högste representant i regeringen, statsminister Reinfeldt. Det är en ,mycket viktig principiell fråga, och handlar om de folkvaldas syn på oss medborgare.

Här kommer så frågan för tredje och sista gång:

-Anser statsministern att en människas liv är mindre värt ett vilt djurs, enligt nedanstående domslut.Inget svar kommer jag att tolka som att statsministern tiger och samtycker; en människas liv är mindre värt än en vargs.

_____________________________

Brev 2.
Skickade denna fråga till statsministern den tredje maj. Jag väntar på svar om i dagens Sverige ett människoliv är mindre värt än ett vilt djurs. Allt enligt nedanstående domar.
Väntar på svar.
Vänligen Carina

5 kommentarer:

  1. Vad förväntar du dig av en där lyset är på men ingen är hemma?

    SvaraRadera
  2. Trägen vinner !!
    Kanske skulle du försöka med arabisk eller somalisk text..på nästa påminnelse !!

    SvaraRadera
  3. Jag som väljare blev totalt grundlurad av Fredde. Han som damsög och stekte korv till familjen hemma. Han som drack yoghurt och bantade bort överflödskilon på landsturneen. Han som skulle rädda Sverige från sosialismen.Han som skulle lyfta Sverige till nya oanade rikedomar.
    Hur blev det? Det bidde inte ens tumme, som skräddaren i sagan sade: familjen splittrad,barn bråkar på gator, livvakten gör självmord i Sagerska och samma dag är Fredde på möte med tidningarna, osv osv, nu brinner förorterna, som plåster på såren vill Fredde mer invandring av samma sort osv osv?
    Röstade på honom en gång och ångrar bittert. Persson var inte bättre,är det inte snart dags att socialisera hans rikedomar som han stal med sin älskare numera fru från oss skattebetalare?
    Mvh
    Arg bidrottning

    SvaraRadera
  4. Jag delar ditt bittra öde, en gång M-väljare och fullständigt förd bakom ljuset.

    SvaraRadera
  5. Tack Carina!

    SvaraRadera