måndag 20 maj 2013

Polisen får ta skiten för politikernas mångkulturella sammanbrott.

Organisationen "Megafonen" har på ett dygn blivit en maktfaktor i svensk gammel-, ful-, och statsmedia. De kommer in på röda mattan som aktade sakkunniga och experter mot poliserna, som trängs in i ett hörn och får finna sig i att tillhöra de skamligt anklagades skara.  

Megafonen visar musklerna i SVT debatt, och menar att bränder, stenkastning och skit mot oskyldiga är smällar man får ta, om inte samhället, läs polisen, omedelbums visar Megafonen vederbörlig respekt, går ner på knä, kysser deras fötter, och ber den skjutne knivfäktarens familj om offentlig ursäkt.

Om SVT vågar läsa  de flera hundra kommentarerna till debattartikeln av den fabulerande offer/kravmaskinen, så kommer statsTV snabbt att upptäcka att de är helt i otakt med övriga normal-Sverige:

Ante 
Om jag uppfattar saken rätt vill våldsvandalerna sköta saker och ting på sitt eget sätt utan inblandning av övriga samhället. Hur kommer de att organisera uppröjning och reparationer rent konkret?
Jag ser fram mot deras kraft och glöd avseende detta. En mängd aktivister kan åstadkomma storverk!


svtdebatt SR svt friatider

2 kommentarer:

  1. Och Åkessons valarbetare arbetar på. Vad de onyttiga idioterna inte är medveten om är att de främlingskritiska och främlingsfientliga partierna firar WO efter WO.

    SvaraRadera
  2. De nyttiga idioterna: - hä....räcker det inte med att bränna upp och slå ner hela skiten för att ta makten i ett land.....me´.....då får vi elda och slåss lite mer....eller....?

    SvaraRadera