söndag 19 maj 2013

Mediepropagandan måste på nåt sätt ha lyckats. MP stort framåt.



Svenne Svensk: "Seiern är vår, seiern är vår!! Jag läser flummedia varje dag, och jag tror vartenda ord dom säger. Vi svenskar är usla och fientliga rasister och kommer inte att klara oss ens två timmar utan somalier och afghaner och syrier.  

Och det var fint sagt av Fridolin att vi inte behöver vapen och försvar, man ska inte kriga. Och att arbetslinjen är helt oviktig, och gratis uppehälle, sjukvård, tandvård och kostnadsfria skolor för alla som kommer hit, fattar man ju. De måste vara jättetrötta efter allt krigande och alla barn som de måste göra och ta hand om, och så har de ju sin religion, den tar massor med tid. 

Och vi svenskar har ju inga såna tunga bekymmer alls. Så vi måste ju arbeta dubbelt, ställa upp och vara toleranta. Annars kanske omvärlden tror att vi är Hiltleranhängare."



expressen

4 kommentarer:

  1. Ibland... ibland undrar man faktiskt. Är undersökningarna så styrda som det misstänkliggörs? Är det så att beställaren får det resultat han begär? Styrs svaren med med frågeställningar, geografiskt urval, etc? Alternativet förskräcker, att vi, det svenska folket skulle vara så fullständigt idiotiska och intelligensbefriade som vi i massmedias belysning ger sken av att vara. Oftast tror jag att det är toppstyrning av de undersökningar som görs. Men det gnagande tvivlet om vår, i stort sett allomfattande politiska naivitet, finns kvar. För de som inte gjort det än, så läs Julia Ceasars senaste krönika på Snaphanens blogg. Den speglar mångas känslor och uppvisar närmast ett vemod över sakernas tillstånd. Ungefär som jag känner.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Klart att undersökningarna är styrda! Som undersökare kan du välja vilka som skall svara och sedan vinklar du frågorna så du kan få manipulerbara svar. Sedan sätter du själv ihop redovisningen som ingen kan kontrollera. Saken är biff, lögnen är klar.

    SvaraRadera
  3. Mina egena, högst personliga, gallupundersökningar visar att svensken är spy-jävla-less på invandringens konsekvenser. Jag tror inte på UKIP-siffror men tvåsiffrigt med råge lär det bli för de enda som försöker bromsa vågen.

    Jag uppmanar folk att rösta och "tokrösta" i EU-parlamentsvalet för att få upp valtemperaturen och skulle valdeltagandet bli högt och resultatet gå emot PK-gänget så lär inga tillrättalagda gallupundersökningar i världen hjälpa.

    SvaraRadera
  4. Tack för enegri! På dem bara, väck dem grannar, kusiner, tanter i affären,....

    SvaraRadera