onsdag 29 maj 2013

Lisa Magnusson har egna klappturkar i kommentarerna.






Fabrror Melker - vet du va??


Den mentala inaveln av svagbegåvade journalister som bor, arbetar och lever i rasrena klickar, förstår inte att deras personliga åsikter inte är lika med klokhet och kunskaper. 

Har du läst en Lisa Magnusson har du läst alla. Inledningen syftar alltid till att framställa Lisa själv som mother Theresa. Därefter växer hornen, och om Lisa och hennes bästisar är offer, så är SD per definition alltid skurkar. Och även om hon ska använda sig av sin historiska högstadieexpertis som idag, så ska hon visa svenska folket vem som har rättast. Nämligen hon.

Extremisten Magnusson hör "stöveltramp", när samhället måste skydda sig mot våldsverkare som ger sig på oskyldiga och våra gemensamma värden för miljoners miljoner.
Den retoriken känner vi igen. Och den har ingenting med Sveriges historia som nationalstat att göra.

Slutklämmen är ännu ett traditionellt magnussonskt påhopp:
– "Opålitliga poliser. Ständigt kommer nya rapporter om poliser som missbrukar sin makt. Jag känner inte heller att jag litar på dem. Kanske borde polisen gå till psykolog regelbundet, såsom psykologer själva gör, för att analysera sitt psyke och sin professionella roll?"


Kan på rak arm nämna ett stort antal journalister som borde gå till psykolog regelbundet, för att analysera sitt psyke och sin professionella roll. Borde Metro låta lilla Lisa att använda debattsidorna som sin egen högst privata bloggsida?



metro






2 kommentarer:

  1. Jag kan till att börja med förstå att någon vill framstå som ett psykfall i den värsta thrillern på sin byline.

    Det kommer att bli stöveltramp i Europa som troligen kommer att smitta av sig om vi inte reder upp den här blå-grön-röda röran snart.

    SvaraRadera
  2. My boots are made for walking, and that´s just what they´ll do. One of this days my boots are gonna walk all over you. Puss Lisa Magnusson. Nej.....va....stopp....nu kräks jag.

    SvaraRadera