torsdag 30 maj 2013

Lena Mellin - en blottare.

Lena Mellin visar idag sitt rätta, fladdrande och rödnariga skinn, och skriver ner LOs utspel om att begränsa arbetskraftsinvandringen:- "LO leker med elden.Officiellt månar de om jobben till dem som redan bor här.Men i själva verket spelar de främlingsfientliga krafter i händerna."

Intressant. 

Den journalistiska ståndpunkten är således att vilka politiska beslut som än måste tas i detta land för folkets bästa, ska inte fattas.  OM det finns minsta möjliga berörda nämnare med SD, de "främlingsfientliga krafterna".

Lena Mellin gör mig fylld av fasa och helt hopp-lös inför framtiden.

7 kommentarer:

  1. ..vilket också var min omedelbara reaktion.
    Det är viktigare att "inte flirta med främligsfientliga krafterna" än att ta det för Sverige bästa beslutet.
    Vi har sett det handlandet förr. ffa i kommunerna, många gånger..

    SvaraRadera
  2. Att inte stöta sej med media och framför allt, rådande PK-uppfattning i allmänhet, ligger som en våt filt över varje politiskt och även de flesta andra beslut. Beslut som av nödvändighet skulle tagits för länge sen. Snart är det försent att vända skutan, om det inte redan är det. Det är lätt att känna rädsla och en deprimerande hopplöshet inför detta kompakta progandaflöde från media, regering, fackföreningar och i stort sett hela kultursverige, med flera. Vi ska tänka och göra rätt "no matter what". Det får kosta vad det vill. Att köra sverige som land i botten är tydligen ett billigt pris att betala. Deras argument är ju så naiva, navelskådande, närmast ointelligenta i sin framställning. Deras "godhet" vet inga gränser. Konsekvenserna av deras tankar och beslut granskas inte överhuvudtaget. Att bli skrämd och känna hopplöshet är en normal reaktion inför detta vansinne på flera områden. Men så länge man varje gång blir ännu mer förbannad på detta vansinne och trots omgivningens ointresse och spott och spe inte ger upp sitt motstånd, så kommer man ur sina humörmässiga svackor och orkar fortsätta ett tag till. Ibland undrar man om det är en medveten strategi att göra det så vansinnigt och tokigt att folk bara ger upp. Eller att komma med så uppenbart vansinniga grejer att det går att få igenom mindre vansinnigheter som i sej är helt tokiga.

    Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skulle vara så intressant om någon, typ Mellin, kunde svara på dina frågor!!

      Radera
  3. Tyvärr, när den jobbande svenska befolkningen går i pension, sisådär om 10 år och framåt, finns det ingen pension att få. Då är det för sent att klaga.
    Annars förstår jag också, att dagens människor inte har intresse för politik: båda föräldrar jobbar, barn i dagis, skola, lämningar och hämtningar, stress stress stress.
    I Finland finns en ny trend: unga kvinnor vill vara hemma med sina barn. De lagar mat, syr kläder, stickar och virkar, och bloggar om tillvaron utan stress.

    SvaraRadera
  4. Finland kommer att klara sig bra. Ett riktigt föregångsland.

    SvaraRadera
    Svar
    1. De behöver bara observera Sverige och göra tvärtom?

      Radera