fredag 3 maj 2013

Birgitta Ohlsson säger på nyheterna att vi inte behöver ha nån beredskap mot terrorism förrän vi haft bomber som i London.



De långsiktiga effekterna av att "svenskar" reser utomlands för att ansluta sig till islamistiska extremistgrupper, och att delta i träning och strid, har av Säkerhetspolisen identifierats som det allvarligaste potentiella hotet mot Sverige.  I de övriga EU-länderna finns en bred variation av förebyggande åtgärder mot resor av detta slag, samt även mot våldsbejakande islamistisk extremism generellt.


EU minister Birgitta Ohlsson: -  Vi svenskar tycker det är rasistiskt att tro alla människor om ont.




svd sydsvenskan

6 kommentarer:

  1. Men
    Hon har ju rätt!
    Nyckelorden är " alla människor".
    Dem tror vi ju inte om något ont
    När kom sådana till Sverige senast?

    Skepparn

    SvaraRadera
    Svar
    1. I vissa EU-länder har de fattat att man inte misstänker alla, om man misstänker somliga.

      Radera
  2. Finns det över huvud taget någon regeringspolitiker som INTE drabbats av hjärndöd?
    Personligen har jag en teori att dagens politiska situation kan ha sin styrning från Saudi-Arabien. Det finns några få fakta men många indicier som tyder på att Saudi kan ha sitt finger med i spelet. De skapar en muslimsk koloni här i norr.

    SvaraRadera
  3. Det är klart att man inte vill ta tag i problemet då det är gigantiskt. Till att börja måste man då ta reda på den sanna identiteten på de halvannan miljon som kommit utifrån.

    Enligt Merit Wager: "En migga: Men under senare tid har det tyvärr visat sig att en icke försumbar del av dem som vi trott vara asylsökande på flykt från krigets Syrien istället är syrier som bott i andra länder i mer än tio år och som inte sällan till och med är medborgare i dessa länder."

    SvaraRadera
  4. Tänk om Sverige någon gång kunde lägga bort sin paradgren,ängsligheten ! Nu tycks syndaren sent omsider ha vaknat,så nu vrider man sina händer och frågar sig vad man ska ta sig till....ett samtal med mamma till honom som skall bli martyr !
    Om vi kunde ligga i framkant någon gång ! Förslagsvis: OK,res till jihad. Men du är inte välkommen tillbaka.Vi har då tagit ditt medborgarskap ifrån dig.I vårt sekulära,demokratiska samhälle har du inget mer att hämta !

    SvaraRadera
  5. anonym, enkelt- rakt - fullständigt bländande!

    SvaraRadera