torsdag 18 april 2013

Veronica Palm har förstått att kvinnan ska veta sin plats.

Veronica Palm: 

- Vill Mustafa så ber jag om ursäkt. 

6 kommentarer:

  1. Inte ens den samlade komikereliten, med Monty Python, Robert Gustavsson med flera, i spetsen, hade kunnat skriva en sketch om situationen i Sverige eftersom läget är så absurt.

    SvaraRadera
  2. Jag skäms. Vågar inte ens tänka på historieböckerna som ska skildra denna epok.

    SvaraRadera
  3. Ja, helt rätt. Ens känslor pendlar ständigt mellan skam, frustration, ilska och rätt och slätt, förvåning. Hur in i glödheta h.....e kan sveriges invånare köpa det här ständiga pudlandet och bugandet för dessa invällare och deras representanter? Gillar inte dessa, "våra gäster" Sverige och vårt sätt att leva och vara, så finns det väl andra alternativ som passar dem bättre. Enligt gällande PK-norm så straffar de väl oss bäst genom att flytta härifrån. Vi kan ju inte klara oss utan alla dessa människor som ju uppenbarligen inte trivs med oss barbarer. Eller det kanske vi kan?

    Skogis.

    SvaraRadera
  4. Hoppas att har fel, men tror inte någon kommer att skriva om den, så allvarligt är läget.

    SvaraRadera
  5. Själv är jag bara överlycklig över dessa vedervärdiga sossars rucklande, ett tag såg det ut som om vi löpte risk att bli med dessa stollar vid makten. Som det ser ut nu verkar dom nu ha skrämt bort både sina mest hjärntvättade supporters och musslorna.

    Not bad at all.

    SvaraRadera
  6. Inte sen Digerdöden på 1300-talet,har landet här uppe i norr,hemsökts av en sådan pest !!
    Framtida historieböcker kommer att kantas av en bred svart ram...

    SvaraRadera