tisdag 23 april 2013

Vem är Karin Kindblad? Stig fram!


Lyssna på det absolut viktigaste som sagts i svensk debatt på tjugo år. Jag måste få veta vem denna kvinna är, nån som vet? Jag måste få visa min tacksamhet och beundran!

8 kommentarer:

  1. En sååååå klar bild vart vi är på väg,har jag sällan eller aldrig tidigare hört..Denna kvinna visste verkligen vad hon talade om. Programledaren framstod som ett litet okunnigt barn i förskoleåldern..Hoppas att hon träder fram i ljuset.Det är just sådana personer vi behöver,för att stoppa det pågående vansinnet !!

    SvaraRadera
  2. Ja, absolut, jag är verkligen angelägen om att nå denna Karin, har sökt på google, men inte lyckats. Så om nån läser det här, så är jag tacksam för ledtrådar.
    Täppas?! En åsna framstår som einstein i jämförelse.
    Bedrövligt och obegripligt att SR behåller honom.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vet vem det är. Arbetade ihop i 7 år. Hette då Karin Körner. Kindblad är; tror jag, hennes mors flicknamn. Kommer från Gbg. Utbildning; bildlärare Konstfack STH. Mickie Gustafsson (hund)psykolog är en person som känner/kände Karin mkt väl.

      Radera
  3. Det var ett rent nöje att höra Täppas i den intervjun. Nästa gång har han nog fått en knapp att för att simulera teleavbrott så att han inte blir helt avklädd.

    SvaraRadera
  4. Jag tror jag vet vem det är. :-D

    SvaraRadera
  5. Denna Karin Kindblad (KK) framstår mest i mina ögon som en "kvinna på gränsen till sammanbrott". Lyssna exempelvis på hennes inlägg i frågan om samvetsklausul i vården. Detta diskuterades i "Människor och tro", P1, 2014-12-12 dit KK ringde in och berättade att Herren har en plan för alla människor och att han säger att abort är mord etc, etc. KK ringer än hit, än dit och med sin snusförnuftiga röst berättar för den svensktalande världen vad som rät och fel. I min värld är dessa tvärsäkra människor de allra farligaste som finns, med eller utan åberopande av att de vet Guds åsikter.

    SvaraRadera
  6. Tack för ditt klarläggande över denna hysteriskt rabiata kvinna som vet bäst i alla fora!

    SvaraRadera
  7. Karin Kindblad säger sanningen till PK-Täppas.

    SvaraRadera