måndag 8 april 2013

"Rasisthetsaren" är ständigt påkopplad.


Fria Tider kan idag ge oss mer än aftonblaskans och de andra propagandabladens falska desinformationsbetraktelser om den senaste i raden av rasistskrönorna. Nämligen den för agitationsmedia så ointressanta sanningen om "rasistkvinnan" som bad om en svensk taxichaufför.
Dramaturgin på gammelmedias redaktioner är den sedvanliga, sömngångarna vid tangentbordet sitter på sina lama rumpor, medan klockan tickar långsamt mot kväll utan ett enda scoop. Propagandamurvlarna är som tryffelsvin, men det är "rasister" som är delikatessen i den inskränkta kompotten som ska kablas ut på löpen med krigsbokstäver.
Man tar ett styck lättkränkt invadrare, tillför snyft och förutfattade meningar, kryddar med medvetet missförstånd och lite enkelspårigt hatströssel. Så har man gjort sig ett frustande mediadrev mot oskyldig medmänniska.

Vänta bara tills veckotidningskvällsblaskorna får nävarna på kommunalrådet Bo Frank M, som haft mage att vägra delta i hysterin och hissa romernas nations(?)flagga idag.

Dom kommer att  vilja bränna honom på bål.

6 kommentarer:

  1. Denne man kan ju nu inte räkna med,att bli upptagen på kandidatlistan för M,vid nästa års val.Tänka sig att det finns någon,som vägrar lyda order från landets högvordene Diktator..
    M.a.o en rebell och rasist inom egna M-ledet !

    SvaraRadera
  2. Modig karl som uppenbarligen klarar att leva med det onda ögat.

    SvaraRadera
  3. Så länge jag betalar själv kommer jag att välja vem jag vill åka med.

    Hans

    SvaraRadera
  4. Det borde vara en fullkomligt okontroversiell frihet, Hans.

    SvaraRadera
  5. Den här taxistoryn tyckte jag var osedvanligt intressant, eller snarare hur media hanterade det hela från m.e.m. sanning till vinklad artikel. DET hade varit värt en djupgranskande artikel (så som Fria Tider gjorde), gärna med koppling till hur vanligt fenomenet är, dess orsaker, mm. Om 'gammalmedia' någonsin ska återvinna allmänhetens förtroende så är det sådant de måste göra. Att sluta vinkla artiklar och djupgranska varandras vinklade artiklar istället, så det blir mycket svårt att komma undan sådant trams. Det vore riktig jornalistik och inte propaganda.

    SvaraRadera
  6. För lite entreprenörskap hos de enögda redaktörerna, Anonym, tror/hoppas att det redan är kört för fulblaskorna!

    SvaraRadera