söndag 7 april 2013

Girighet$prof$$et Jan $undling.



Jan Sundling har en halvtidsanställning med lön från näringsdepartementet. Dessutom får han ut tre olika styrelsearvoden från staten. Men reglerna säger att man inte skall få något extra styrelsearvode från statliga uppdrag om man redan har en anställning på regeringskansliet.

Och då blir finansministerns statssekreterare Erik Thedéen så in i helvetes jävla asförbannad på dessa grandiosa och omåttliga gnidare som regeringen godmodigt låter tjyva andras pengar, så han spar minsann inte på artilleriet: – Jag beklagar att det blivit fel, det här är inte förenligt med regelverket, men jag kan inte utesluta att det finns fler fall som Jan Sundling.   

Ojjjjj,ojjjjj, ojjjj vad $undling & co $vettas nu!




4 kommentarer:

  1. Lugn och fin Carina, inte gå på MVP(K):s myter.

    "Jan Sundling är född 1947 och utbildad sjökapten och ekonom. Jan Sundling har inom hela sitt yrkesverksamma liv arbetat inom transportbranschen och innehaft en rad chefsbefattningar. Bland annat har han varit vd för Green Cargo, chef för SAS i Sverige och ordförande i Transportindustriförbundet. Jan Sundling är även styrelseordförande i Infranord och Sjöfartsverket." (regeringen.se)

    Karln är folkpensionär och har, vad jag har förstått, fått i uppdrag av regeringen att förbereda en godskorridor genom Europa och för det har han anställts i regeringskansliet istället för att gå på den sedvanliga tredubbla konsulttaxan. Det är den enda kopplingen som jag har hittat till regeringen.

    Så denna välmeriterade person har en månadslön på 90 000, Eva Hamilton har över 200 000 med en "journalistutbildning" och vad gör hon och MP(K):arna och VP(K):arna på SvT för nytta för landet?

    Vad har Jan Sundling för alternativ? Han kan avsäga sig styrelseuppdragen och då får vi något oknytt istället eller sluta sin anställning i regeringskansliet och börja som konsult för 150 000 i månaden eller så faller hela arbetet med en godskorridor genom Europa då det knappast finns någon med hans kontaktnät som kan ta över.

    SvaraRadera
  2. Det du skriver må ursäkta Jan Sundling, Argus, bra research! Men definitivt inte regeringen och finansdepartementet som trixar med våra skattekronor, och beklagar i TV alla små fel, fast att de kommer att fortsätta trixa precis som förut igen och igen och igen.

    SvaraRadera
  3. Sverige det enda land på vårt jordklot,som alltid har visat upp en vit väst !!
    Inte kan det väl förekomma sådant mygel,eller närliggande korruption i detta genomhederliga land ?
    Att det sedan råder olika löne-och pensionsnivåer,får vi ju som goda tigande,och väluppfostrade demokrater acceptera..
    De övre styrande måste ju,och vet det bästa för oss !!

    SvaraRadera
  4. Denna oskuldsfulla påklistrade etikett, var har dom hittat den, de som tror på att Sverige detta ynkliga land, skulle vara bättre än nåt annat? Och hur har de lyckats få alla att gå på den så länge.

    SvaraRadera