söndag 21 april 2013

Missnöjet med våra trygghetssystem ökar

 i takt med massinvandringen.

 Ingen skräll för oss drabbade högt beskattade, men politikerna bör nog göra en rejäl reality check.


SVT

3 kommentarer:

  1. En gång i tiden betalade man hög skatt men fick mycket tillbaka, nuförtiden betalar man mindre skatt men får å andra sidan nästan inget tillbaka. Med hjälp av de små stegens tyranni så har man kapat förmån efter förmån, för svenska skattebetalare det vill säga. Och värre blir det; http://www.di.se/artiklar/2013/4/19/calmfors-hoj-skatterna/

    SvaraRadera
  2. De senaste åren har jag ofta känt orkanlusten att bara sätta mig ner och protestera. Vägra skatt, om man inte får tillbaka nånting. Det är avskyvärt med avtal som sluts mellan två parter - skatt mot välfärd - när det bara är den ena parten som tvingas hålla avtalet. Annars.....
    Har länge haft problem med ett öra, rätt simpelt, men behövde snabbt ta bort röret som är inopererat. Detta var i februari. Nu har jag fått tid den 15 maj!! Varje gång jag ringt och sagt att det är akut, har sköterskan förvånat undrat varför jag ringer, eftersom det inte "gått åtta veckor ännu...." Men öronproblem är inget man får med åtta veckors varsel har jag förtvivlat hävdat. Och sköterskan har suckat "skäll på politikerna!!".Som om de skulle bry sig, de gässen.

    SvaraRadera
  3. Jag tror inte de "gässen" bryr sej för s.k. vanligt folk. De bara snattrar vidare och trumpetar hej-vilt när våra åsikter inte passar in i deras agenda. Till synes med samma intelligens som riktiga gäss har. De slafsar i sej allt möjligt och vad som kommer ut ur gäss, det vet vi ju. Grönaktig sörja, kanske röd-grön. Numera också med kraftig blåton. Sånt brukar visa att något är mycket sjukt inom polit... förlåt, gåsen.
    I region Skåne t.ex. ska sparas in runt femhundra miljoner kr på sjukvården, till att börja med. Hur nu det ska gå till med de illegalas gratis sjukvård och allt. Samtidigt ska det köpas in vindkraftverk för trehundrafemtio miljoner kr. Är det vansinne/vanstyre eller är det bara fullständigt idiotiskt? Sen sitter vi här med våra "små" medicinska problem och kommer inte till i sjukvården. Den är insparad, nerlagd och bort-prioterad. Ättestupan kryper ner i åldrarna, minsann.

    Den sortens problem som du är drabbad av, mindre problem, enligt dej, kan fort bli stora nog om de inte åtgärdas på rätt sätt och i rätt tid, även om det inte blir fråga om någon "ättestupa". Om inte annat så ska det inte vara på det viset med tanke på de skatter vi betalar.

    Skogis.

    SvaraRadera