måndag 15 april 2013

Good morning!



En helt underbar treat from me to you, lyssna och njut. Fundera stilla en stund såhär på måndagsmorgonen.

11 kommentarer:

  1. Tack Carina,denna gatubild hade jag faktiskt glömt bort...Dessa musikanter (ofta med religiös text)ligger ljusår före våra Zigenare och deras "musik"...

    SvaraRadera
  2. Skulle mycket gärna lägga en slant i deras hatt!

    SvaraRadera
  3. Intressant att du njuter av denna melodi. Budskapet är att vi skall stödja och ta hand om varandra. Det är ju stick i stäv med SDs politik.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hur många tror du att vi kan stödja i deras naturliga habitat för inte fullt 4,6 MSEK (4,1 MNOK) som varje icke-västlig invandrare kostar? Detta är norska siffror då norrmännen och deras myndigheter har stake att räkna på vad saker kostar. http://www.hegnar.no/okonomi/article725638.ece De svenska lär vara mångdubbelt högre, om det är någon tröst för dig. Om ändå politikerna supit bort pengarna hade de gått till något roligt.

      Radera
    2. Ja det vet man ju hur vissa politiker uppför sig när de supit. Ta till stålrör, kalla kvinnor för horor, påstå att man blivit bestulen på dator när man inte klarat att ta sig över en trottoarkant.

      Radera
    3. Det där är petitesser, jämfört med sjuklöverns blamager. Men sån vet inte du, anonym, som väljer att bara se grandet i grannens öga.

      Radera
    4. "sånt" ska det stå. Och för fakta, http://petterssonsblogg.se/?s=uppdaterad

      Radera
    5. Ja du kära anonym, allt det du nämner är en piss i Mississippi jämfört med http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12202418.ab

      Radera
    6. Svart på vitt, Argus, det tål inte blindstyrena.

      Radera
  4. anonym har hajjat noll, skulle skämmas för att blotta okunskap så flagrant.

    SvaraRadera