lördag 2 mars 2013

Vad är det som hindrar ExtremPelle från att flytta ut hela CP, istället för tvärtom?

Hur gärna alla vill, finns det inga möjligheter för alla som vill komma och stanna i Sverige, att fortfarande vara ett välfärdsland som räcker till alla.


Men Extremcentern i sin egen lilla värld av blommor, vill att de som prövats och utvisats, och som uppehåller sig i Sverige olagligt, alla ska få allmän amnesti.

Per Ankersjö, CP, och Stina Bengtsson CP, skriver:
- "Att deportera tiotusentals människor som har etablerat sig med jobb och familj i Sverige är fel väg."
ExtremPelle och hans Stina avslöjar sina verklighetsfrämmande och blåögda föreställningar om dessa olagliga som väl fungerande samhällsmedborgare, när de i själva verket lever myglande, fifflande, i mörkret och periferiskt. 

Att Extrem-Pelle sen använder sig av det propagandistiska ordet "deponering" när Sverige som alla länder, avvisar de som inte har tillräckliga skäl för att stanna är inte landsförvisning. De illegala har egna länder att resa hem till.  


CP kan göra det mycket enklare för sig om de inte är nöjda med Sverige, svenskarna och vårt lands lagar - dä ä  bar å flytt!


svd DN

6 kommentarer:

  1. Precis, Carina!

    Förresten: ".....som har etablerat sig med jobb och familj i Sverige är fel väg."
    Regeringen (där C ingår)har ju bestämt att de arbetsgivare som anställer någon som vistas illegalt i landet ska straffas hårt, så hur kan de ha etablerat sig med jobb och familj?!

    /Ina Höst

    SvaraRadera
  2. Deportering betyder utvisning och berör personer som har [haft] rätt att uppehålla sig i landet. Den rätta beteckningen är avvisning som innebär att hindra någon att komma in i landet som inte har rätt att vistas här. Alternativt kan man använda repatriera som betyder återbörda till ursprungligt land.

    Det kanske är dags för SFP (svenska för politiker)?

    SvaraRadera
  3. Nä, just det, Ina och Argus, vilken blottad okunnighet.

    SvaraRadera
  4. Ankersjö har gett sig fan på att peta ut C ur riksdagen!
    Det vore bättre om C kunde koncentrera sig på miljöfrågorna och kanske ta några röster från MP.

    SvaraRadera
  5. Det var då, Nisseork, innan dom gick helt lost i pannkakan.

    SvaraRadera
  6. Fler än de illegala borde utvisas, vi skulle behöva en kommission i Sverige som går igenom SAMTLIGA de som fuskat sig till permanenta uppehållstillstånd och medborgarskap en lång tid tillbaka.
    De som har fuskat med att kasta sina id-papper eller som har uppgett falska identiteter och "flykting"-historier borde som jag ser det fråntas sina svenska medborgarskap.
    Att invandringen till Sverige har fått fortgå som den gjort är totalt skamligt, politiker, journalister och övriga ansvariga för dessa illdåd borde def ställas till ansvar inför en kommission de också.
    Att SÅ många svenskar år efter år gått på alla lögner är direkt pinsamt, det är dags att DU SVENNE BANAN vaknar upp!

    SvaraRadera