fredag 1 mars 2013

Abeba Aregawi petar Zlatan som den svenskaste gullungen.


Abeba Aregawi är en helt enastående kvinnlig löpare, med ett lätt löpsteg joggade hon idag i mål som överlägsen segrare i Scandinavium.

Loppet var hennes första i vår blågula landslagsdress. Tills i höstas tävlade hon fortfarande för Etiopien, men nu är hon vårt absolut största friidrottshopp.

I SVT gjorde man en stor grej av Abeba Aregawis än så länge väldigt, väldigt trevande svenska.  Huvuden lades på sned, de självbelåtna leendena visste inte till sig, man anar en nästan övermäktig lust att klappa henne på huvudet och gurgla ur sig hur gullig hon är. 

Så förnedrande och ovärdigt som bara en politiskt propagandafostrad imbecill kan behandla en medmänniska. 

3 kommentarer:

  1. Nedanstående texter hittade jag på andra bloggar, men de var så bra att jag valde att kopiera dem. Texterna säger mycket om vänsterns atttityd till människor i tredje världen:

    "Vänsterns migrationspolitik vilar i mångt och mycket på den rasistiska föreställningen att många invandrare ur stånd att kunna skapa fungerande samhällen. Det är därför synd om dem, varför de bör få hjälp och omsorg i Sverige. Den rasistiska synen på dessa människor innebär att de ej kan ställas mot rimliga medmänskliga krav, utan måste överbeskyddas och livnäras med bidrag utan krav på motprestation. Vidare den helt förljugna och förvrängda självuppfattningen att Sverige är ett välfärdssamhälle och det enda land som det går att leva i och där resurserna är oändliga. En dryg och nedsättande attityd mot andra folk och länder, som saknar all täckning och enbart är politiskt korrekt tomtunneretorik. Därför kan inga familjer återförenas i främmande land, utan endast i Sverige."

    "Vänstern skapar sitt hat genom en svartvit syn på världen och människor. Alla vita människor har en skuld inför människor med en mörkare hudfärg. Alla vita ska öppna upp sina plånböcker och empati. Gör man inte detta är man kort och gott bara en rasistnazist. En människa som i deras värld inte är värd något mer än en sak man kan kasta avföring och ägg på."

    "Det finns inga som helst gråzoner i deras värld. De sitter fast i ett borderline-liknande tillstånd och de vägrar leva verkligheten. Sakta håller vår värld på att bli bättre. Detta ignorerar de, eftersom deras politiska idé bygger på utanförskap och svaga grupper. Finns inte dessa grupperingar, så har dom ingen politik. Just därför så måste dom fortsätta odla myter om vita människors skuld, om färgade människors utsatthet. Ska man vara redigt ärlig, så verkar det som om dessa vänstermänniskor ser invandrare som små djur, som lallande idioter utan förstånd, som de måste vårda.”

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan orsaken vara att vi i Sverige har en öm och "kärleksfull" m o d e r Svea,som trycker dem till sin famn ? Medan f ä d e r n e Unkle Sam och Ben,samt Putin regerar de tre andra stormakterna ?

      Radera
  2. Jag önskar jag hade sagt det själv, Hansa-mannen! Och när blev vår borgerliga regering så in i helskotta röda och vänster, varför reagerar inte Ms väljare med bestörtning?

    SvaraRadera