måndag 25 mars 2013

Naturvårdsverket sanktionerar djurplågeri och betalar med våra skattemiljoner.




Fyra gånger har nu den finsk-ryska vargtiken jagats, sövts och flugits i helikopter bort från samernas renbetesland .
Vargen har varje gång vandrat och kämpat sig hem igen mil efter mil efter mil genom Sverige enligt sin inbyggda kompass. Och är nu tillbaka på GÅ.

Svenska Naturvårdsverket måste genast ringa EU och fråga vad de ska ta sig till med det arma djuret nu då.




9 kommentarer:

  1. En varghona äter lite mat och det blir en riksangelägenhet. Har någon ö h t tittat på hur många renar som tåg och bilar kör på och kör över med dödlig utgång? Skall de söva dessa också och förflytta till Stockholmstrakten?/Länsmansdjäveln

    SvaraRadera
  2. Ja nu är hon snart tillbaka här! Så man får ett helvete igen när fåren ska ut med sina lamm,,pajasar som kommenterar här men vet noll,, en varg "äter" inte den river besinningslöst tills alla djur i närheten är döda. En attack av en varg kan ge 10-20 döda och skadade får /renar, den"äter" en liten tugga här o där dödar/skadar tiofalt och mer än den behöver!! Det är problemet men det drabbar ju bara oss på landsbygden som är i vägen för dom goda kramande stadsborna som äter Brasilianskt kött!! Fy Fan!!

    Norrlandsfan,,,,,

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag instämmer helt med "Norrlandsfan".Orkar för dagen inte skriva så många kommentarer, sedan jag drbbats av ett virus.Men när det gäller import av olika djurslag är jag en stor motståndare.Exempelvis skall man aldrig skaffa sig de problem,man inte redan har..Om det sedan gäller "genetiskt värdefulla finsk/ryska vargar,eller de odjur man har planterat ut i Malmö m.fl städer...sak samma !

      Radera
    2. Som du säger Lars är det ett skapat problem,Skandinavisk varg är utrotad sen länge,då tar man och för in Ryssvarg som finns i 100 000 tal o verkligen inte är hotade.Likheten med destabiliseringen av våra stora städer är slående,vad Fan håller dom på med?Läste en teori att våra ledare/politiker är maskerade ödlor som i tvserien V som faktiskt vill oss illa,den teorin verkar snart lika vettig som nån annan ,,tragikomiskt med Sveriges situation idag !! God bättring till dig Lars !!

      Norrlandsfan,,

      Radera
  3. Lars, krya på dig allt vad du kan!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack till er båda..Tar sedan igår antibiotika, och hoppas att detta skall rå på eländet..Tror mig aldrig varit såååå orkeslös i hela mitt liv.

      Radera
  4. OM det är virus-sluta med antibiotika!
    Hjälper ej på virus
    Det borde t.o.m svenska etniskt blonda etc. läkare veta.
    Eller?
    Men,som sagt:
    Hoppas du självläker trots behandlingen...

    Skepparn

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu raserar du allt för mig Skepparn...
      Tyckte jag kände mig bättre redan i eftermiddags.Undermedlet heter Cefadroxil,och styrkan är 500 mg. !! Ska faktiskt gå in och googla på det,för att se vad jag slukar..
      Där står att det består av Cefadro,och är ett bakteriedödande medel !! Menar du att Virus inte är en form av bakteriehärd ??

      Radera
  5. Om den gamla skolan hade rätt: Nej!
    Men placeboeffekten har vi ju alltid i bakgrunden
    Det gäller att tro på behandlingen..
    Säges hjälpa en hel del.
    Borde kanske hållit käft?
    Men lättare hålla i andras k-ar.
    Bokstavligt!
    God bättring,i alla fall.

    Skepparn

    SvaraRadera