måndag 25 mars 2013

Invandrare får be om vad de vill. Och bara gifta sig med specifikt irakier, kurder eller assyrier.

Eller bo på äldrevård för bara iranier.

Men. Om en kvinna av någon anledning vill åka med en chaufför som hon hundraprocentigt kan tala språket med, då blir chauffören som flytt undan krig, våld, förtryck och terror så ledsen så han måste sjukanmäla sig.........

Alla inblandade ber naturligtvis om ursäkt inför tredje statsmakten. Och chauffören har utmärkta odds om sisådär 100 000 kronor i skadestånd.Hur länge ska detta besinningslösa offergörande och syndabocksletande fortsätta.

Ett praktiskt tips från Avpixlat:

KJohansson 32 minuter sedan
Det är väl bara att be om en kvinna så får man en svensk. Finns väl nästan inga invandrarkvinnor som kör taxi vad jag sett.

2 kommentarer:

  1. Skriken i falsett du hör är skrik av desperation och förhoppningsvis svanesången för mytomedia. Man har försökt att med till alla till buds stående medel dölja effekterna av massinvandringen, hindra människor ifrån att vittna om den och stigmatisera de invandringskritiska. Nästa steg är att fabricera "nyheter". Trots det så får en allt större del av Europas folk upp ögonen för vad som händer och röstar med fötterna, Geert Wilders och PVV är nu störst i Nederländerna.

    Så luta dig tillbaka och njut, snart blir det tyst på den fronten.

    SvaraRadera
  2. Då gör jag det! Med Åke Ortmark som bästa sällskap.

    SvaraRadera