onsdag 20 februari 2013

Svenska Efterlyst borde satsa stenhårt internationellt!

Den man som begick en grov stöld mot en medvetslös man och lämnade sitt offer på tunnelbanespåret är nu internationellt efterlyst för en dödsmisshandel i Frankrike.

Mannen dömdes för grov stöld i oktober förra året till fängelse i hela ett år och sex månader, samt otroligt nog -  utvisning. Nu tycker säkert många av oss blodtörstiga rackare att detta var föööör softhearted till och med för landet Mesproppien. Men då har vi garanterat inte tagit till oss svensk medias tillbörliga avbön för 28-åringen, som beskrevs så innerligt att vara alldeles förtvivlat ångerfull och till och med bad om ursäkt.
Han sitter nu i förvar i Sverige och kommer att begäras utlämnad av Frankrike efter avtjänat straff.

Ojojojojoj, kan Sverige vara säkra på att t-banerånaren behandlas med varsamhet och ömsinta silkesvantar i Frankrike. Det är bäddat för massmediala brösttoner: Stoppa utvisningen.


Men, låt för Gods sake, programmet Efterlyst go international, så vi kan förminska den kriminella folkmängden i landet varje onsdag. En fullproppad fiskdamm för piggelina lagsökare världen över.

svt

2 kommentarer:

  1. Plötsligt händer det. Dem senaste tiden måste vara oerhört frustrerande för PK-maffian. Den största hataren (dock inte nät) - färgad sosse, den snälle och goe förebilden - butiksrånare och den lipande ångerfyllde tjuven - internationellt efterlyst mördare.

    Sedan tror jag inte på Efterlyst goes International för vem är intresserad att få tillbaka dem som man just blivit av med? Vive La Republique! Vive La France! förresten för att ha tagit bladet från munnen.

    Länktips på en som inte märkt att tåget gått, Titanic hittat is eller multikulti är sååå nittio; http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=7480840#fank7482490

    SvaraRadera
  2. OK, du har en point. Men då är ju fransoserna rätt korkade.
    Kanske vi ska börja titta på andra länders efterlyst och sitta redo med tips-numret?
    Tack för länken, ska genast läsa!

    SvaraRadera