onsdag 20 februari 2013

Glada nyheter för framtidens långresenärer!



- En typisk flygning är en upplevelse där passageraren framför dig lutar sitt säte bakåt och ockuperar en tredjedel av ytan som du har betalat för.

Så självklart har det funnits miljoner mer eller mindre krejsi funderingar på hur framtidens flygplanskabiner kommer att se ut, och nu verkar det äntligen som om någon tagit steget från idé till ritning.

Häng med på ett lyft för mänskligheten i framtidens flygplansinteriör Airgo. Den radikala designen ger passageraren mycket mer space, varje säte har sitt eget förvaringsskåp ovanför, som dessutom innehåller både bord, bricka och TV-skärm.


daily mail


3 kommentarer:

  1. Läser man artikeln så verkar detta vara en riktig smart lösning, förutsatt att det uppfyller vikt- och säkerhetskraven.

    Apropå estetik, så måste jag berätta något smått omvälvande. De trogna läsarna vet att jag är bloggens självutnämnde modeexpert. För att göra en lång historia kort så köpte rosa grepptejp till hockeyklubban. Fick ett par gliringar först som förväntat, men sen kom ett par gubbar och sa "Ööh Plutten får jag sno lite av den den grepptejpen. Jag har slut på isso (jo tjena)". I det läget tänkte jag att det var dags för fas två i min indoktrineringskampanj så jag tjacka ett par chockrosa skridskoskydd. Ingen respons alls! Snacka om att jag blev besviken, för att inte tala om förbluffad milt sagt när två av gubbarna hade rosafärgade kallingar!!

    Allvarligt, när började gubbs med rosa kalsonger? Verkar som att jag inte har större koll på vad som händer i modevärlden trots allt. Jag får trösta mig med att jag är så snygg så länge.

    /Plutten

    SvaraRadera
  2. Ja, absolut! Klen tröst när gubbsen börjar köra genusneutralt, men ändå! Den siste bastionen tycks ha fallit, hockeykrigarna i stureplansrosa! För visst var det väl de som började med rosa skjortor som mamma strukit, kotlettfrillorna? Ska man chocka gubbs idag? Då vete sjutton. Tänk, tänk, tänk, Plutten! Kalsonger med gylf kanske? Min Björn efterlyser det varje dag han kommer hem från långa dagar i skogen, vart tog de riktiga grabbkallingarna vägen?

    SvaraRadera
  3. Är man bara säker i sin sexualitet så går allt: http://www.youtube.com/watch?v=EO_BnsrWMnI

    (Fast det kan även sägas om "Ursula Federley", fast på ett annat sätt.)

    SvaraRadera