tisdag 26 februari 2013

Ständigt dessa experter!

De som prövats och inte har befunnits ha tillräckliga skäl att vistas i Sverige befinner sig här olagligt och ska avvisas. Enligt Sveriges lag.

Dessa personer har från riksdagssmurfarna och neråt gjorts till kramoffer för svensk ologiskt tyckasyndom-syndrom. Don´t touch.
Först har alla anarkister med näven i vädret skrikit Övervåld! och anklagande svartmålat polisen, som gör jobbet, som rasister och såna som mobbar folk för "ett annorlunda utseendes" skull.


Sen kommer alla dessa mer eller mindre själutnämnda experter, som minsann ska leda i bevis att den skränande laglösa antipolismobben har rätt.
-"Att kontrollera människor utan misstanke om brott strider mot folkrätten i Europakonventionen. En person som har utsatts för polisens t-banekontroller kan alltså driva sitt fall hela vägen till Europadomstolen – och Sverige skulle sannolikt fällas." Det skriver Henrik Bergquist, expert på mänskliga rättigheter.

Staten måste alltså ha en grundad misstanke om brott för att uppehålla en person. I annat fall är den skyldig att avstå från att inkräkta på den enskildes rätt till skydd för privatlivet, en rättighet föreskriven i artikel 8 i Europakonventionen.
Om detta ska tillämpas in absurdum, så kan varenda människa som någon gång tvingas till någon form av kontroll utan att polisen haft en verkligt grundad misstanke om brott, starta brevväxlingen med EU-domstolen nu. 

Jag själv kräver  att få rätt mot polisens alkotest, för i mitt fall saknade polisen definitivt grundad misstanke om brott. Och vi är många, hör du expertnisse!


4 kommentarer:

  1. Varför blir du så upprörd över att polisen gör sitt jobb? Det är alltför många som kör onyktra och riskerar andra människors liv och hälsa. Var tacksam för att kontrollerna görs så att risken för att du skall drabbas minskar.

    SvaraRadera
  2. Jag är ledsen för din skull anonym, men du har inte fattat nånting.

    SvaraRadera
  3. Är man "kansliråd i regeringskansliet och tidigare chef för utrikesdepartementets arbetsgrupp för mänskliga rättigheter" så är man alltså en själutnämnd expert? Du är en själutnämnd expert, titta dig i spegeln, men bli för all del inte allt för fäörskräckd

    SvaraRadera
  4. "alla dessa mer eller mindre självutnämnda experter" Lär dig läsa,anonym.
    Och en sak till, tror du att du kan kommentera ett inlägg här, utan att gå till näthatsattack mot bloggaren personligen.
    Tack.

    SvaraRadera