tisdag 26 februari 2013

Med nya glasögon rakt in i framtiden!

Google glasses för ca 1500 dollar!

3 kommentarer:

  1. Den idén hade jag redan för femton år sen. Då fanns kanske inte tekniken framme. Fast nu vete sjutton om man har den "split vision" och simultankapacitet som behövs för att utnyttja möjligheterna. Tänk bara att gå på en trottoar, eller än värre, köra bil med hela detta informationsflöde pumpande in i sin överhettade hjärncell. (Internt skämt, jag själv är övertygad om att jag har minst tre hjärnceller kvar, men mina vänner envisas med att det är bara en). Informationsflödet blir allt större. Det är inte helt lätt att se på nyheterna på TV, ens. Man ska ta in vad som sägs av nyhetsuppläsaren, plus att man ska hinna med att läsa info-remsan som rullar i nederkanten av bilden. Är det sen Katarina Sandström som läser nyheterna så blir det visuellt ännu mer förvirrat. Nu, medan jag skrev det här dök det upp en ny idé. Kunde inte någon vrida ihop en app till dessa glasögon som gjorde att alla kvinnor som dök upp i synfältet sveptes in i svarta tält. Givetvis bara för de som önskade det av religiösa eller kulturella skäl. Virtuell miljö, kanske. Hemkänsla, moskéer, minareter med böneutrop och allt. Svåra och stora problem kunde därmed kanske undvikas. Möjligheterna är oändliga. Appar åt alla.
    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Kan hon nu månne se,hur ledsna och sura EU-förespråkarna är,efter Italiens valresultat.
    I Tyskland är det stor sorg bland de "styrande",och Brüssel besvärar sig högt."Nu rasar allt vi byggt upp",sa en av mupparna,och fortsatte med att hota med Euron´s fall på börserna.
    Martin Schmidt en av de tyskar,som lyckats armbågat sig fram till en av de högst välbetald posterna i EU,t.o.m hotade och skällde ut Italien !!

    SvaraRadera
  3. Skogis, jag skulle inte överleva många minuter med såna glasögon, jag kan inte ens prata i mobil, gå, och samtidigt undvika lyktstolpar.
    Men sen börjar du komma in på väsentligheter, en del män skulle behöva täckande glasögon, för kvinnofridens skull. Dina idéer är värda stor spridning, fredspris nästa!

    EUförespråkarna får nog börja vänja sig vid motsträviga anti-EUföreteelser!

    SvaraRadera