onsdag 6 februari 2013

Reinfeldt skjuter på sin egen minister Billström. Och sig själv i foten.


Statsministern: -"Invandringen berikar." 

Punkt.

MP har uppenbarligen snaran om strupen på statsministern, och Reinfeldt stirrar sig blind på och upprepar enfaldigt sitt fabelaktiga mantra. 

Vi som ser ett annat Sverige, vi ser i syne.

SD tackar speciellt för den diktatoriska och mycket obehaglig tonen från statsministern. 

7 kommentarer:

  1. Kan denna rabiata hållning i denna infekterade fråga-som kan komma att sänka Moderaterna-ha något med nya "Fästmön`" att göra? Man skall väl inte blanda privatliv med politik,all den stund denna politik blir alltmer ödesdiger för det svenska folket!
    Ja,man ju undra om detta.Katinka Glahd-

    SvaraRadera
  2. Katinka, han har det inte lätt nu statsministern, allt går åt helvete - på egna ben.

    SvaraRadera
  3. Med en son som inte vill ha "blattar" på den perfekta festen och en tilltänkt svåger som ser och anmäler rasism överallt är det sista Reinfeldt behöver nu en M-minister som sympatiserar med SD...
    Tacka sjutton att han har det jobbigt just nu.

    SvaraRadera
  4. Tyvärr är det väl så att vår Statsminister skiter i Sverige och Svenskarna, han har helt andra ambitioner och det är ett stort dilemma för oss vanliga samhälls-medborgare som sliter med arbetslöshet eller dåliga löner/ pensioner. Det som däremot är mest störande är att hans närmaste medarbetare/alliansen/7-klövern inte tycks ha klart för sig att vi är på väg mot stupet pga hans arroganta/Svenskfientliga inställning.

    Kalleman

    SvaraRadera
  5. Du har hellt rätt... Vad tänker dessa idioter betala vår A-kassa och pensioner med när dem tar hit så mycket invandrare årligen? Mysterium... När fabriker läggs ner och varslar, arbetsplatserna försvinner och skatteintäkterna minskas varje år? Vad kommer Bilströr och Reinfeldt ta fram pengarna ifrån när 40-talisterna går i pension? Skall idioterna införa en ny linje:"SVÄLT-Linje" för hela svenska folket i stället för Arbetslinjen? Som inte gav några nya arbete, men kastade tusentalls friska individer in i förtvivlan och förodmjukande "arbetsmarknadsprogramm". Stackars land och stackars folk...

    SvaraRadera
  6. Catarina, tilltänkt svåger.....? Vad är detta som undgått mitt fladdrande öra??

    SvaraRadera
  7. Jahaaaa. Nu trillade poletten ner, jag fattar Catarina!

    SvaraRadera