måndag 11 februari 2013

In i dimman!


Hörde ni om mammas Landskrona som betalade 200.000 kronor för en dimmaskin att placeras i en rondell för att ge en av infarterna till staden ett trolskt intryck.

Men dimman skymde sikten för trafikanterna och gjorde vägen hal, så efter att bara ha använts ett par gånger tvingades man stänga av dimmaskinen. Många tänker nu - stryp skatterna! Det är helt uppenbart att Landskrona Kommun har alldeles för mycket pengar.

 Men jag är tvärtom, ovanligt på, tycker uppfinningen är helt glimrande.  Köp flera maskiner, lägg hela stan i dimma. Hala vägar och dålig sikt är minor problems i den staden.



hd DN

4 kommentarer:

  1. Vad inte PK-Organet LandskronaPosten lyckades med,försökte nu politiker med "kultur"avhjälpa..
    Nu blev också detta försök också totalt fiasko,trots att man valt en plats,som dygnet runt borde läggas i dimma !!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kunde man inte flytta den där maskinen till Koppargården/Silvergården, eller stadshuset, eller något annat ställe som behöver lite mer trolsk stämning. Allt blir lite mer mystiskt och sagolikt. En hemlighetsfull och förtrollande stämning uppenbarar sej när omgivningen blir insvept i en barmhärtig och döljande dimma. Vi dansar alla tillsammans in i en saliggörande framtida frälsning. (Jag blev lite "carried away" här, men det får gå iväg ändå.)
      Skogis.

      Radera
  2. Det verkar absolut som om politikerna i den staden redan befinner sig inne i dimman. De trivs uppenbarligen så bra där att de vill bjuda in resten av stadens befolkning till samkväm i dimman. Mer dimma åt folket?

    SvaraRadera
  3. Jag är inne på Skogis linje, jag skulle känna mig tryggare i dimman, än att vara fritt villebråde i det klara.

    SvaraRadera