torsdag 14 februari 2013

Hur firar du hjärtedagen?

 ett axplock: 

Louise 
Har skickat honom en fruktbukett  - så han kan fylla sig med sund energi - Menyn i kväll blir tillsammans med våra härlliga ungar, vi ska ha sushi.

Thomas 
Absolut inget, amerikanskt piss och interflora konspiration.

Lisa 
Jag har innan jag drog till jobbet strött rosenblad på hela golvet ända ut till  ytterdörren och vardagsrummet där det ligger en gömd intim gåva till min älskade :-) Så får vi se vad han svarar på det. Det är vår första valentinsdag..

Marianne 
Jag ska köpa mig en läcker present och njuta av en bra film ikväll. 
Hans. 
Jag ska absolut  inte göra mer  än vanligt tycker Valentinesdagen och HELLoween är så amerikanskt. Jag berättar för min älskling att hon är vacker och underbar och att jag älskar henne varje dag....Inte bara en gång om året. 
Anette Valentine 
Valentines dag är nåt som utlandet, blomsteraffärerna, samt choklad- och kortproducenterna har uppfunnit. Vad ska vi ha det för? Ser för övrigt med samma ögon på mors dag och fars dag, vad blir det nästa gång?

Mulle 
Har tagit ledigt från jobbet och sitter här vid ytterdörren, redo att ta emot alla budenmed blommor och choklad. Kanske till och med ett sjungogram!!

chris 
Jag tror inte min man gör något speciellt, han vågar nog inte komma med blommor, för då tror jag han har varit ute och grisat. Så hellre lite mys ikväll med ett glas vin!

Rasmus 
Ska ner och jobba, och kanske hem och träna min höger arm ikväll. Dessutom firar man väl inte valentines day efter 14 1/2 år.

2 kommentarer:

  1. Vi är i Paris idag, ett mysigt hotell, kabare i kväll och efteråt en trevlig restaurang, sedan en hemlig present till min älskade hustru.
    Gifta 15 år i år.

    Stefan H

    SvaraRadera