torsdag 21 februari 2013

Hans-Erik Hellberg, C, är inte med bland dom här grabbarna.


Kolla här! Hans-Erik Hellberg var inte så mitt i prick idag. 

Eller också var det det han var:
-"Kan Du hjälpa mohammed - han kommer nog direkt från mecka".
Det mejlet skickade Centerpolitikern och högskolelektorn Hans-Erik Hellborg till Mehran Mahmoudi, 23 - av misstag, som nu rasar mot "den rena rasismen".


Hans Erik borde ha vetat bättre. Vissa saker skojar man inte om UFOlandet reinfeldtien.

Däremot hade ingen reagerat om Hans-Erik hade skrivit:
-"Kan du hjälpa nollåttan, han kommer direkt från Stureplan."



3 kommentarer:

  1. Ha men va f-n, Hellborg är en av mina gamla lärare! Jag tyckte att namnet lät bekant. Jag kommer ihåg honom som en tämligen försynt och snäll människa och nu är drevet på honom. Stackars karl.

    /Plutten

    SvaraRadera
  2. Me! Plutten, skriv till honom! Tala om för honom att vi är många som fattar att detta inte har mycket med rasism eller smygrasism att göra. I min värld är Hellborgs förryckta ord bara ett uttryck för enorm trötthet på den nya svenska mänskligheten som ständigt leds till vattnet - men ändå inte ens kan dricka själv!

    Arme man, skulle gärna stötta honom, PKmaffian är inte nådig, mannens brott ses värre än terror och mord.

    SvaraRadera
  3. Hellberg måste gå under och stå vid skampålen. Det finns så mycket som är sjukt och fel i samhället som börjar bli i stort sett omöjligt att rätta till. Varför göra ett omfattande reportage om våldtäktsvågen i Sverige när man kan resa till Indien?
    Varför rapportera om biografbesökare som åker på stryk av "ungdomsgäng" eller näthatare som visar sig vara invandrare/socialdemokrater när Hans Erik Hellberg finns?

    Sila mygg..

    SvaraRadera