torsdag 21 februari 2013

Debattpubliken älskar och hyllar vänsterpartiet och kriminella.

Svenskt moment 22. När polisen letar efter illegala invandrare, så får dom inte lov att leta specifikt efter mörkhåriga och mörkhyade personer med ickesvenskt utseende.

Eeeeehhhhhhh.......

Det gillar i allefall V, en svensk ex-illegal agitator, och tanten som gärna berättar att hon bryter mot svensk lag för att hålla brottslingar under armarna. Här uppmanas till anarki och revolt om polisen sköter sitt jobb och följer lagarna.

Och då applåderar folket i studion!

Vänstertanten från Malmö är också mycket kinkig för att de arma illegala människorna som bedömts sakna skyddsskäl, nu är rädda för att gå ut, speciellt barnen.

Welcome to Malmö, säger jag bara.
Det finns inte en enda vuxen eller barn i Malmö som inte har anledning att vara vettskrämd och skräckslagen över att vistas i Malmö dag som natt.

Det är bara det att vi laglydiga och oskyldiga är rädda för den samvetslösa och skoningslösa våldsamheten, medan vänsterns älsklingskriminella är rädda för svensk lag och polis som är satt att skydda oss.

Och det är en jäkla skillnad.

4 kommentarer:

  1. Jag har skrivit här då och då att det känns som om det vänder och ett ytterligare tecken är att Kristina Hedberg använde det korrekta uttrycket "illegala invandrare" istället för det orwellska "papperslösa". Det var bra av Kristina Hedberg att ansätta Hanna Thomé på vad polisen skulle göra vilket bara ledde till en massa utsläppt luft.

    Anita Dorazio, Hanna Thomé och de andra kommunisterna verkade mest befinna sig i ett annat universum.

    SvaraRadera
  2. Det är mystiskt det här med ord i Sverige, makten tror att allt blir finare om man kletar kristyr på, vet du om det är likadant i andra länder?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu ställde du frågan till Argus,men armbågar mig emellan och kan rapportera sak samma från "mitt" land Tyskland..
      Nu kan jag välja mellan ARD (som är något så när sakliga)och ZDF,som representerar tyska 7-klövern och kommunismen.Detta ger ju trots allt en fri möjlighet att avhämta sina nyheter!!
      Tror att detta har med generationväxlingar att göra.De styrande vill ju inte komma på kant med den "stora massan",oooom det nu är dessa man med "konstiga ord" vill söka tillfredställa ? Förljugenheten sprider sig alltså sakta,men säkert över hela EU !!
      Tyvärr är min franska inte så god,att jag kan finna ut hur det förhåller sig där.

      Radera
  3. Tack, misstänkte att inte ens detta kunde svenska politiker hitta på själva.

    SvaraRadera