måndag 11 februari 2013

EXTRA: 100 procent av svenskarna är mer positiva till massinvandringen.

Det är betydligt flera än förra mätningen igår, och en stor seger för allians- och statspropagandisterna.  Tusen personer tillfrågades bara om de ville drabbas av cancer eller ha massinvandring.

2 kommentarer:

  1. Så är väl nästan alla undersökningar. Vem vill ha ärliga och rättvisande svar? Då tänker jag närmast på det som oftast kallas "etablissemanget".
    Kanske något utanför ämnet, men exempelvis. Fråga; vill du att barnen i Afrika ska svälta ihjäl eller gå under i andra umbäranden?
    Vem kan motstå detta utan att känna sej illa till mods? Vi gnetar ihop och skänker och känner oss goda. Vem tänker i de lägena på att vi oftast göder de stora "insamlingselefanterna". De verkligt behövande får bara småsmulor sedan alla i den långa kedjan inom välgörenheten har fått sin del. Kanske väl cyniskt sätt att tänka, men många exempel på detta har kommit fram under främst senare år. Som sagt, det gäller att fråga rätt och spela på de rätta strängarna. Då får man de svar och reaktioner man är ute efter. Vi är oftast ganska så lättlurade, trots att vi säger , "mej lurar ingen".
    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Inte konstigt att vi är lättlurade, många jobbar mycket hårt på det däruppe ovanför oss dygnet runt.

    SvaraRadera