tisdag 19 februari 2013

Det är alldeles för långtråkigt här i landet, svenskarna är allt för fridfulla.

Ni måste ju fatta att om man kommer från nervpirrande och fängslande länder som Somalia, Afghanistan, Irak, Syrien och andra platser med högaktiv och initiativrik mellanmänsklig interaktion, så måste det kännas bra monotont och händelsefattigt här. 

Det är en del av Reinfeldts förhoppning att vi etniska svenskar ska berikas även när vi roar oss på sedvanligt träigt töntmanér, därav det moderna sättet att gå på bio. När fantasilösa svenskar sitter snällt tillbakalutade i sina biostolar, proppar munnen full med popcorn och sen lydigt lägger tomma förpackningen i därför avsedd behållare, stänger av mobilen, och viskande avböjer all konversation för att bereda sig och bänkgrannarna ostört nöje, så väller de hatiska och sabotageälskande berikarna in. De pratar, skriker, kastar popcorn, flaskor och andra föremål, de hånar, provocerar, hotar, och om någon svensk vågar höja rösten och be om frid, då har packet lyckats. De har fått sin strykpojke, sitt lovliga byte, att vänta på utanför för ett oförglömligt äventyr med minnen för livet.

1 kommentar:

  1. Undrar vad invandrarkramarna har för förklaring på detta "problem"? är det den gamla vanliga socioekonomiska bakgrunden som spökar igen? Nybyggarna kan väl själva inte ha så mycket ut av filmen kan man ju tycka men det är antagligen mer underhållande att hota/misshandla en svenne än sitta tyst och glo på en film. Nej, svenskar....det är dags att sätta ned foten och gemensamt sätta stopp för dessa vardagsterrorister,NU!

    /HellBoy

    Ps. det enda positiva med detta är att SD växer så det knakar...

    SvaraRadera