lördag 12 januari 2013

Upprätthållandet av lag och ordning pissas på av anarkister på Moriskan.


Fientlig publik hetsade i Malmö igår mot gränspolisen och Migrationsverket, som bara följer de invandringslagar som stiftats i Sverige.

Men vad ska vi med lagar till om en agiterande och uppviglande mobb skulle få detaljstyra vårt land?

En gapande kvinna i publiken, som pendlat över Öresundsbron i flera år, anser att detta är "snack".
— Nästan varje dag frågar gränspolisen mig om jag har pass. De frågar aldrig de som är vita. De frågar bara de svarta och mörkhyade.

Eeeeeehhhh........

Ja.

Och kan det möjligen vara så att de flesta som vistats illegalt här är icke-vita??????

Att visa sitt körkort när polisen ber, att visa sina ID-handlingar när banken ber, att visa sitt pass när passpolisen ber - när blev det rasistiskt? 2012???

Det är ett samhälle i kaos Asylgruppen försöker skapa, långt, långt borta från omtanken om våra gemensamma behov. Samhällsomstörtande hyperkänsliga gaphalsar kan omöjligt få styra över ett lands myndighetsutövning.  

Den agiterande massan har dock en rättighet - att visa vad de vill genom att rösta i valet 2014. 

Så går det till här.


4 kommentarer:

  1. Jag får en lust att nysta i den här historien med kvinnan och passkontrollen.Är den till att börja med sann eller är det Sveriges radio som har en utsänd igen (läs Stefan Torssells krönika på Avpixlat)? Varför pendlar man? Om det nu är "kränkande" med passkontroll, varför utsätter man sig för det? Är det verkligen svensk passpolis, varför sköter man plötsligt sitt jobb när man inte bryr sig om att tiotusentals "tappat" ID-handlingar annars?

    SvaraRadera
  2. Ja, du Argus, avlönad gråterska?? Vi har många nye element i vår värld, och visst undrar man.

    SvaraRadera
  3. Jag blev nyfiken men hittar bara en egyptisk kvinna vid namn Lolo Ahmed på facebook.
    Detta kanske är en alias?
    http://www.sydsvenskan.se/malmo/hatsk-debatt-pa-moriskan/

    SvaraRadera
  4. Jag tycker att de är faan att svenska myndighetspersoner får skit när de gör sitt jobb.

    "Papperslösa" är invällare från det att de rivit passet till dess att de skrivits in av Migrationsverket och inget annat.

    Läs Inger-Siv Mattson på Petterssons om du inte redan gjort det. http://petterssonsblogg.se/2013/01/12/amne-invandringen-en-pseudofraga/ Om Svensson visste att det kostar henne eller honom minst 30 000 kr (om inte det mångdubbla) om året att riskera att bli mördad, våldtagen eller rånad, hur många skulle vara för invandring ifrån medeltida kulturer?

    SvaraRadera