lördag 12 januari 2013

Landskrona är ett stinkande varigt sår av politisk ynkedom.


Vad hjälper det att politiskt satsa på framtiden i Landskrona?När invandrarna i gettot Koppargården vill motsatsen?Hur ska man kan kunna locka normala människor med kapital till den vackra sundsstaden, när ingen vågar gå utanför dörren på grund av det blodgiriga gangsterväldet och den totala anarkin.

Vad är det för mening att bo naturnära och fagert, när man är isolerad i skräck-karantän?Och hur ska man kunna vinka ajö till sin mor, när det är en stad i brutalitet och förtryck där man skjuter mot oskyldiga människor i bussar, som är hennes hemdestination? 


Lägg ner Landskronas fucking shit-undersökningar och pompösa jubileum, kör in med pansarvagnar i gettona, ta tillbaka makten och bygg upp rättssamhället igen. Landskrona har inget val.

Och alla ni som sitter i HD, och lallar blint om hur mycket ni "älskar Landskrona", res er upp och se er omkring. Vad är det för fel på er???

expressen HD

2 kommentarer:

  1. I Landskrona är var 10:e ungdom,mellan 15-19 år dömd för någon form av brott ! Naturligtvis toppar man Skånestatistiken.Än "bättre" är valkrets 3 i staden,som utgör Östra Ghettot.
    Här ligger man på 4:e plats på landets Topplista över brott o.brottslingar !!

    SvaraRadera
  2. Vi gick och talade om det, mamma och jag. Mamma åkte hem igår, sprang från bussen med sin dragväska och hjärtat dunkande i halsgropen.

    SvaraRadera