fredag 4 januari 2013

Ulf Nilsson-gate.


Dispatch International är en ny modern och öppen tidning som tillåter kritik av invandringspolititiken och islamistiskt förtryck. Tidningens chefredaktör, Ingrid Carlqvist, slöt ett avtal med den gamle expressenräven Ulf Nilsson om att han skulle skriva två krönikor i månaden för DI.

Efter första krönikan om arabvärlden som gått sönder,  fullkomligt lyftes PK-taket, och på concesusredaktionerna ojades det, och vojades det, var inte detta rent ut sagt för jävligt!  Vilket förräderi, Oisin Cantwell, Viktor Barth Kron och alla de andra enögda fick fis-klåda och svårartade tics - ingen av dem kunde återgå till skrivandet på ett bra tag - ett svek av en av deras egna, mon Dieu.

Men.Thomas Mattsson har  uppenbarligen metoder.Så Ulf Nilson mannen med den fd staken, fegar nu om att han inte "visste vad Dispatch International var för tidning".

– "Det är ett misstag av mig. Jag hade inte riktigt klart för mig vad det var för en jävla publikation, då hade jag inte gjort det."

Vilken besvikelse.


Men underskatta aldrig nånsin kraften hos en liten man med allt för stor makt.







resume fria tider

8 kommentarer:

  1. Jag tror inte på ulf nilssons förklaring.Kan han vara utsatt för hot av någon eller några?
    Eva-Marie

    SvaraRadera
  2. Klart besviken på "tuffe uffe" som borde veta bättre och ha tillräckligt med "dra-åt-helvete-pengar" för att slippa dubbelpudla på detta pinsamma sätt. Intressant tidning att följa då självklart en halvårs-pren. är tecknad. Jag tycker personligen Fina-Carina tar Ulfs plats som krönikör och skickar in sina mycket läsvärda rader till Dispatch:-)

    /HellBoy

    SvaraRadera
  3. Helt rätt Eva-Marie, Ulf Nilsson är ingen duvunge, han visste mycket väl vad han gav sig in på.
    Att skrämmas till tystnad och pudlar?? Är inte det sånt vi läser om i andra länder???

    SvaraRadera
  4. HellBoy, du kan konsten att få ett kvinnohjärta att svindla av lycka - tack, vännen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Är rätt säker på att Carina-Fina kan konsten väl så bra---alltså åt motsatta hållet;-)))))

      /Din trogna vapendragare
      HellBoy

      Radera
  5. Min första impuls var att Ulf blivit hotad på något sätt. Väntar på nästa krönika av Ulf - kanske avslöjar han hur han påverkats och av vem! Det där att han inte visste? Det tror jag inte på. Om han blivit hotad -? Vilken fantastisk nyhet han sitter på. Vilken grej!

    SvaraRadera
  6. Även jag tycker att Carina-Fina kan skicka in en krönika till oss! 4 000 tecken inklusive blanksteg. :)

    SvaraRadera
  7. WoW, jag bockar och tackar, Ingrid, det var stort. Det skulle verkligen vara hur kul som helst.
    Tyvärr är jag nog lite för egensinnig för att skriva så jag tror att det ska passa uppdragsgivaren. Här i min egen ficka har jag hittat min ton, vågar ta ut svängarna, kan ge den i den perfekta grammatiken, och behöver bara försvara mig själv om nåt går galet.
    Men jag blev verkligen jätteglad, och förstår att det varit en liten fågel och viskat i ditt öra. Det värmer hjärtat!!

    SvaraRadera