fredag 4 januari 2013

Fredagsmys i Södertälje.



Tungt beväpnade maskerade män med automatvapen, gav sig idag brutalt på att slå sönder en guldsmedsaffär i Södertälje. En guldsmedsaffär som säljer krimskrams, och med noll i omsättning.Då kan man ju fråga sig vad sjutusan det fanns i de väskor rånarna bar iväg och lastade i de olika flyktbilarna?!?

Att polisen var så snabbt på plats, var oväntat(?), men utmärkt.
Hur som helst, polisen i Södertälje verkar ha kopplat greppet på den invandrade kriminaliteten. Skicka konceptet till Landskrona och Malmö, tack.

En av rånarna sköts till döds vid gripandet, och kördes sen över av kumpanernas flyktbil. Jag hyllar inte dödande, men anser att det är på tiden att de gäng som lever på kriminalitet, måste bli medvetna om riskerna med sitt beväpnade krig mot vårt samhälle.

Min sympati ligger hos polismannen som sköt för att göra sitt jobb och skydda medborgarna. 

Och jag önskar innerligt att han ska slippa bestraffas(!!)enligt svensk känt omvänt rättstänkande.

OBS.Kl 21.00.  Polisen dementerar att rånaren har avlidit av skottet i huvudet. Media tröstar sig med att hela släkten rapporteras finnas hos honom på sjukhuset. OBS!
SVT fria tider

3 kommentarer:

  1. Hoppas kan man att polisen går helt fri från skuld. Men följer det känt svenskt mönster så får polismannen ett helvete. Följt av en debatt med förståsejpåare som lätt kunde ha avvärjt situationen utan våld. Bäst vore kanske i många "godhjärtades" ögon om polisen väntat runt hörnet och nöjt sej med att ta upp en anmälan när situationen lugnat ner sej. Men egentligen skulle han (polisen) ha ett erkännande och medalj. Vi får väl se.
    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Otur att skottet träffade i huvudet,där lär inga viktiga delar ha förstörts..Men likväl en eloge till skytten.På det avståndet är det inte lätt att träffa ett "huvudmål" med deras vapen !!

    SvaraRadera
  3. Läste någonstans att en släkting till den skjutne hade sagt att det var onödigt av polisen att de sköt honom !!

    Skjuter man mot någon som har skjutvapen så får man väl räkna med att det kommer skott i retur...eller ?
    Jävla imbecill !

    Lars P

    SvaraRadera