söndag 6 januari 2013

Sverige importerar brottslighet och media låter den frodas.


Ängsligt styrda gammelmedia håller regeringen bakom ryggen, och vägrar att ta sitt ansvar när det gäller att blotta den kriminella verksamhet som lever lyckligt ostört i de svenska invandrargettona. 


De aktuella och snälla plåtslagarna i Södertälerånet har, trots unga år, digra brottsregister, narkotikabrott, förberedelser för grova rån, rån, stöld, våld mot tjänsteman, olovlig körning, rattfylleri, dopingsbrott, falsk tillvitelse, m.m, m.m, m.m. 

Det är bevisat att "ungdomar vill ha snabb reaktion på det de gjort", och med den kunskapen är det fullständigt obegripligt att svenskt rättsväsende sover så gott under duntäcket.Till sorg för många spillda liv och enorma friska pengar.

2 kommentarer:

  1. En kriminell karriär bygger på de små stegens tyranni genom en gradvis tillvänjning. Det börjar med småbrott och växer steg för steg till det blir väpnat rån eller rent av mord. Jag anser att man ska låsa in förstagångsförbrytare (oavsett ursprung) över natten och på så vis bokstavligt skrämma skiten ur dem så de inte ens blir vana med steg 1.

    SvaraRadera
  2. Klokt som vanligt, det låter så enkelt när du säger det, så fullkomligt självklart. Men media skulle baxna inför sådan hårdför rasism.

    SvaraRadera