söndag 6 januari 2013

Katrin Kielos har drabbats av grandiositet.


Katrin Kielos, ledare på aftonspånan, och hennes bästisar under olika alias i kommentarsfältet, går idag i gemensam tropp till storms mot "paranoian mot muslimer".

Paranoida hatiska fantasier? Vad ska man säga?

Är det inte märkvärdigt pompöst att efter att ha läst en bok av många, många, många med starkt avvikande uppfattningar i frågan, obestridligen hävda att detta är Den Enda Sanningen.

Att göra gällande att vi idag inte får förhålla oss realistiskt till reella och upplevda hot, därför att judar och katoliker förföljts i historien, är en orimlighet.


Fakta: De olika riktningarna inom dagens islam tenderar alla att inordnas i slamisk fundamentalism\, vilket tyvärr och erfarenhetsmässigt har blivit likvärdigt med våld och terrorism. Blodig  förföljelse och förtryck har förstärkt bilden av islam som en militant och expansionistisk religion, rabiat och beredd till krig med Väst. 


4 kommentarer:

  1. Det "förståsigpåarna" inte har insett är att islam inte är en religion, det är en ideologi med religiösa förtecken. Om man på något sätt lyckats korsa den ryska ortodoxa kyrkan med kommunismen så skulle det vara en modern (nåja) europeisk motsvarighet. Både islam och kommunismen har för övrigt samma mål - världsherravälde.

    SvaraRadera
  2. Den dan det smäller till och PK-dårarna vaknar till sans så skall jag stå på barrikaderna och skrika: Vad var det vi sa?

    SvaraRadera
  3. http://missionxp.webblogg.se/2013/january/apropa-det-multikulturella.html#comment

    SvaraRadera
  4. Guds Basun.Insiktsfullt och klokt, exemplet med Libanon är lysande!

    SvaraRadera