fredag 4 januari 2013

Såg ni TV-bilderna från det blodiga och brutala rånet i Södertälje?

 Snacka om kyliga svenskar!

Bara stod kvar mitt i krutröken och tittade på.

Mångkulturskadade.


4 kommentarer:

  1. Ja, mångkulturskadade och totalt handlingsförlamade. Ingen självbevarelsedrift, ingen aning om att det kan vara skarpt läge. Det är ju genant att slänga sej omkull och ta skydd. Det händer inte mej. Jag är inte van. You name it! En förbaskad tur att ingen utom en av rånarna kom i kläm.
    Man kan bara sucka över svenskars naivitet. Vi har ju blivit lärda att andra (staten)tar hand om oss. Vi får ju inte skydda oss själva utan att det blir stora problem för oss. Det finns säkert flera anledningar till att, inte bara vi i Sverige, blir så avvaktande och stillastående när det händer något utöver det vanliga. Själv vet jag faktiskt inte om jag hade reagerat annorlunda. Men vi får lära oss, om det går. Å andra sidan, vi skulle inte behöva lära oss eller behöva bli vana vid sånt. Skogis.

    SvaraRadera
  2. Hoppas innerligt att jag hade haft vett att inta skyddsläge, det kan uppenbarligen hända när som och var som. Med mångkulturen borde följa skyddsutbildning till den intet ont anande ursprungsbefolkningen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. ... och med "ursprungsbefolkningen" menar du samerna? Nej, vi har verkligen inte varit snälla mot dem genom historien.

      Du har en del poänger, men din attityd på bloggen är ju milt sagt provocerande. Om tanken är att predika för de reda frälsta så fungerar det säkert. För egen del behövs det lite bättre argumentation. Men som högskoleutbildad tillhör jag väl inte din målgrupp heller.

      En eloge för att du inte är anonym dock.

      //Magnus

      Radera
  3. Alternativt att det mest var invällare på plats som är födda och uppväxta med den här typen av vardag? Jag menar om man sprayar med bly i luften ifrån en Ak-47:a på bröllop istället för att kasta ris så måste psyket skilja sig ifrån oss andra.

    SvaraRadera