fredag 4 januari 2013

Öronen har trillat av för länge sen.


De två somalierna med svenskt medborgarskap, som greps i Djibouti misstänkta för terrorbrott och att ha stridit med al Shabaab, sitter häktade i USA.

Men. 

Varför har inte Carl Bildt varit och befriat dem ännu?!?!!Hur länge ska deras stora släkt i Sverige vänta?!?!!!Dom är ju jättekränkta.Dom två anklagade var bara hur snälla som helst:- "Brorsan var rädd för att bli dödad. Jag vill veta varför inte svenska UD hjälper min bror på samma sätt som de hjälpte de svenska journalisterna Johan Persson och Martin Shibbye."


Eller hur.Det är så typiskt rasistSverige.


Centerpartiet som är ute och flörtar efter nya röstvinningar, släpper fram fri-invandrings-nissen Ankersjös bäste polare Johan Linander, som ger släkten stöd i frågan :- Man får inte göra skillnad på folk. Är man svensk medborgare ska man få samma stöd och hjälp. 

4 kommentarer:

  1. Det är stor skillnad på att vara svensk medborgare bara på ett papper och att vara svensk medborgare i själ och hjärta.

    SvaraRadera
  2. Även om jag tyckte Persson och Schibbye var idioter så var dom åtminstone inte mördare och terrorister.

    SvaraRadera
  3. Att vara Svensk i själ och hjärta har väl idag jämställts med att vara rasist, främlingsfientlig, bära bomberjacka och vara tauerad. Vad gäller tatueringar är det oklart var de ska bäras på kroppen och vilket motiv som gäller. Kanske rosor och en och annan lättklädd dam. Men där kan jag ha fel.
    Men att då vara svensk på papperet, kan väl mer jämställas med att ha sin och släktens utkomst tryggad resten av livet. Och att kunna begära frikort mot allt i hela världen. Främst ett frikort från den delen av världen som man en gång flydde ifrån.
    Skogis.

    SvaraRadera