tisdag 8 januari 2013

Mamma och jag får skrattbryt.

Det började inte roligt alls.

Snarare tvärtom.

I mammas tidning läser jag om dubbelmördaren Leif Axmyr som suttit längst tid i svenskt fängelse, i trettio år, för dubbelmord, hemfridsbrott och grov mordbrand. Han försöker nu få sitt livstidsstraff tidsbestämt, men när journalisterna granskade honom och hans kriminella organisation, så ringde han upp efteråt och sa:-"Jag är dömd för mord, och blir det väl snart på dig också....jag har folk ute som tar hand om dig....Vill jag ha dig skjuten så skjuter dom huvudet av dig."..................  

Under alla åren i fängelset har han inte burit äpple till fängelsechefen precis, han har dömts till olaga hot, grov skadegörelse och bestickning. Senast 2012 skrek han:-"Jag vill slå sönder hela avdelningen" och slängde rengöringsmedel åt vaktrummet.
Eländes Elände.


Men sen kommer lilla exfrun:-"I mina ögon är han en gentleman ur många aspekter. Jag försvarar inte några brott, men jag tycker man ska ge honom en chans. Jag lovar dig att han inte är farlig."

OMG!

Och mamma och jag behövde bara titta på varandra.


2 kommentarer:

  1. Leif Axmyr mördade Allan Larsson (tidigare finansminister) styvson .
    Förmodligen därför han fick det längsta straffet i Sveriges historia.

    Mord är aldrig rätt men hade det varit en vanlig svenne och inte Allan Larssons styvson så är jag övertygad om att straffet hade blivit betydligt kortare.

    Lars P

    SvaraRadera
  2. Jaha, kände inte till detta. Så tack för info, men jag håller nog fast vid att han inte är riktigt lika "snäll och gentlemannamässig" som exfrun tror.

    SvaraRadera