fredag 11 januari 2013

F´låt.

Har lite bråda dagar, eftersom min pigga och energiska mamma är på besök. Igår såg vi Searching for Sugarman - se den! - och sen dansade Zäta och jag långt ut på natten, när hon diggade nya skivan hon fått av mig,  Mikael Wiehes senaste - köp eller ladda ner den! 

Men just nu står mamma i köket och lagar två jätte-, jättegyllenbruna äggakagor till familjemiddagen. Därför hinner jag lämna ett livstecken här.Kommer att besvara alla era härliga kommentarer, så fort jag hämtat andan när mamma åkt hem till gamla Skåne.

7 kommentarer:

  1. Jag igen...
    Be din moder hälsa till Enoch Thulin
    Se där!
    Landskrona kunde förr i tiden!

    Skepp och flyg ett par av mina gamla " hobbies".

    Skepparn


    SvaraRadera
  2. men stopp lite... ny favorit på ingång men väntar på adress, CD:n pressad och klar ;-)

    SvaraRadera
  3. Äggakagor! Med rögat fläsk!! Hade jag inte just ätit gräddstuvad pyttipanna, så hade jag nog dreglat.
    Men, lite OT, enligt hon Mazetti sitter jag väl alltid och dräglar med hängande haka och kanske spelandes banjo. Eller var det ko-skrik vi stötte fram. Inte alltid så lätt att hålla reda på begreppen.
    Skogis.

    SvaraRadera
  4. Vi svenskar är en skam, med våra dreglande, hängande hakor.......
    Men gott va de!!

    SvaraRadera
  5. Har din mamma återvänt hem till Landskrona,ring henne och säg att hon tar skydd...Sedan i eftermiddags beskjutes orten bussar,och all trafik är inställd.Undantagstillstånd är utfärdat,och polisen bevakar stora delar av norra Ghettot..Inte bara i Landskrona händer något,delar av dem har tydligen gett sig norröver till Helsingborg.Där mejar de ned lyktstolpar med sina stulna fordon,varefter de tydligen försvinner upp i rök !! Polisen saknar ju inte direkt spår,men likväl får det fortgå...
    Nog känner vi av mångkulturen i stora delar av landet !!

    SvaraRadera
  6. Men, Lars! Hade inte en aning, sitter här i godan ro.... Är det nu dags igen?!?! Mamma får nog bli här! Kom hit du också!

    SvaraRadera
  7. Tack för din omtanke..Men eftersom det här nere i min landsända är stockmörkt,vore det förenat med största fara,att sätta foten utanför dörren...Åtminstone för oss äldre personer !

    SvaraRadera