lördag 29 december 2012

Vulgära och håriga bikers - apartheid.







Gail Empson och hennes familj bokade in sig på Freedom of the Seas västindienkryssning för att fira Gails 50-årsdag. Helt ovetande om att ett gäng på 2 500 "håriga, högljudda, vulgära, supande, läderklädda bikers "och deras partners hade egna planer för kryssningen, de skulle nämligen fira sitt årliga 'High Seas Rally' med magplasstävlingar och sex i bastun.
Familjen Emerson blev äcklade och födelsedagsresan en katastrof.
Freedom of the Seas som tar 3 600 passagerare, säger att "på just den här kryssningen hade majoriteten av passagerarna en fantastisk resa......"

Tur för Emersons att det inte var svarta, gula svenskar eller muslimer. Då hade de inte vågat klaga, och inte erbjudits plåsterpåsåren, utan hängts ut över världen som värsta fientliga rasister.

Jag har sagt det förut. Människor tycker inte om varandra.

Kryssningar är dessutom som värsta stadiet av helvetet, man är hoplänkad med andra människor 24/7 medan man proppas full med mat och dryck . Rys. 

Ge mig en öde ö!


5 kommentarer:

  1. Bästa Carina!
    Vad det gäller öar torde ju du och din Björn
    och jag och min familj haft tur!
    Alltid något!

    Gott Nytt År
    önskar

    Isola Regina

    SvaraRadera
  2. Jag har ingen öde ö att åka till, men bor på en någorlunda "öde ö" mitt i skogen. Det får duga eftersom jag är värdelös ute på havet. Skogis.

    SvaraRadera
  3. Känns som om vi tre har våra paradis på jorden, en eller två eller tre feta håriga bikers som gör magplask skulle jag kunna tänka mig att stå ut med. 2500 känns väldigt mycket, speciellt om dom nödvändigt ska ligga i bastun.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Angående bilden på mannen med den röda mössan. Jag ser den som illustration av den nu förda svenska politiken. Jag tar för givet att det inte finns speciellt mycket vatten kvar i bassängen. Det har väl försvunnet när andra har provat samma sak(invandringspolitik). Men sjuklöverns politiker vet ju alltid bäst.
      Skogis.

      Radera
  4. Platt fall- ibland är skadeglädje den enda sanna glädjen.....

    SvaraRadera