onsdag 12 december 2012

Rättvisa på nysvenska. 10 - 0 till SD.



Tre unga kvinnor och två män med utländsk bakgrund fick jobb på Räddningstjänst Syd. Det fick däremot inte en mer meriterad polis som velat återgå i tjänst som brandman.Nu anmäler han sin tidigare arbetsgivare för diskriminering vid tillsättningen.
Anmälaren menar att han jämfört med fem nämnda personer, två män och tre kvinnor, skulle ha en arbetslivserfarenhet både inom och utom räddningstjänsten som väger tyngre än vad de kan uppvisa. Han hänvisar bland annat till att ingen av dem hade lika många relevanta utbildningar som han,  liksom att en av kvinnorna inte ens uppfyllde kravprofilens kvalifikation att inneha B-körkort.

Vad ska man säga?Mycket bra att mannen anmäler, tyvärr har han hela etablissemanget emot sig.Så han får nog vackert ställa sig åt sidan, bortrensad på grund av rasism, hudfärg och etnicitet. Svensk mångkultur jobbar hårt på att splittra folket och odla vi-och-dom-hatet.


Hörde idag president Putin tala på radion om att han vill utöka den ryska demokratin (!?!)- fast utan inblandning utifrån. I Ryssland kör dom med rysk demokrati.Precis som Sverige kör med svensk demokrati.Och dom är båda ett stort tragiskt skämt som inte har nånting med tanken bakom det vackraste grekiska ordet att göra.


1 kommentar:

  1. Ja, vad ska man säga... tragiskt är det! Alla som jobbar i branchen vet ju att det operativa blir lidande, dvs de klassiska uppgifterna som en brandman ska klara av. Idag tar vi in de som inte är utbildade och som inte klarar testerna, allt för att blidka det politiska etablissemanget! I förlängningen så blir räddningstjänsterna för var dag sämre på att utföra det som är kärnan i uppdraget, rädda liv och släcka bränder. Varför då... jo för att de som anställs inte lever upp till de krav som vi hade för bara ett fåtal år sen!

    SvaraRadera