tisdag 11 december 2012

Patrik Lundberg bjuder upp till bekant dans idag. Igen.


Ni minns Patrik Lundberg HD, som inte tål att folk tittar på honom, upptäcker att han har ett utseende, eller äter Kina-puffar. Idag är han igång och vevar på samma tema. Det är som om han njuter av att hängas ut som en fjant utan självkänsla. Eller är det rent av så att PL står ut med att alla normala blir galet trötta på honom, mot att sen få komma in i PK-värmen, pysslas om, få slickepinne, gloria, fackeltåg och höra att det är "dom andra" som är dumma.

På avpixlat skojade HerrLogIQ: 

-"Soja, soja lille Patrik det här var risigt skrivet, du bör gå i te-rapi, men först måste du woka erkänna att du har problem."

Och man måste kunna skoja om detta ängsliga tillstånd. Men det tyckte inte signaturen "en vit ros" som kallade HerrLogIQ för rasist. Förstås. 
Man har uppenbarligen problem med hjärncellerna om man inte inser att det är PL själv, som gång på gång på gång bjuder upp till den här dansen. Det har ingenting med rasism att göra. 

Mångkulturell überkränkthet är ett tillstånd i vårt bisarra land, drabbade borde söka hjälp och skaffa sig ett liv.

5 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tycker dock att det är hårda ord mot Patrik Lundberg, även hans hela livsluft går ut på att jämföra etniciteter så har han mer tagit på sig offerkoftan.

      Radera
  2. http://vaknasverige.bloggplatsen.se/

    SvaraRadera
  3. Anonym(23:42)
    Avser denna korta kommentar dig själv,eller PL ??

    SvaraRadera
  4. Tror precis som Argus att anonym givetvis menar PL, och tycks ha en faiblesse för att utmärka sina kommentarer med hög bildning och sund debattvilja.....

    SvaraRadera