tisdag 25 december 2012

Norges skräck för svensk massinvandring och havererad flyktingpolitik 2013.



I år kom det rund 9000 asylsökande till Norge. Det är bara en bråkdel av de minst 54 000 som förväntas till Sverige nästa år.

Norge är oroliga för att det kan ge även dem asylrekord nästa år, om de som kommer till Sverige inte är nöjda med försörjningen och servicen här.

Jag tror inte att norrmännen behöver vara oroliga.

NRK

7 kommentarer:

  1. Asylanter får allt. Inte mycket blir kvar för de gamla och sjuka. Se länken nedan

    http://avpixlat.info/2012/12/25/julbord-till-vara-gamla-plastlada-utan-vare-sig-sill-eller-skinka/

    Jag grät när jag såg bilden och läste innehållet i länken. Att politikerna vågar behandla gamla och sjuka på detta sätt. Efter gråten kom raseriet vällande inom mig... Hur kommer gamla att behandlas i framtiden? Kommer man att ge dom giftinjektioner? Kemisk ättestupa?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man kan inte annat än bli förbannad när våra politiker behandlar våra gamla o sjuka så här. Stäng gränserna för invandring tills landet är i balans och de våra fått vad de ska ha i form av vård o omsorg.

      Radera
  2. Tack! Mitt hjärta brast. Hur är människor funtade, med stenhjärta?

    SvaraRadera
  3. Norrmännen behöver nog inte oroa sej. Vad gäller julbord i plastlåda, så... politisk PK-hjärntvätt. Omvänd godhet. Stark vilja att göra "rätt" inför chefen och etablissemanget. Jag tänkte här och nu, för att visa mina känslor inför äldrevårdens chefer, vilja exponera hela mitt förråd av invektiv, men nöjer mej med... fy fan för den sortens människor.
    Skogis.

    SvaraRadera
  4. Och samma människor låtsas att de är för medmänsklighet. Jag hoppas på en chans nån gång attt få möta en sån person IRL och säga mitt hjärtas mening.

    SvaraRadera
  5. Trösten i detta exempel var att hon tydligen hade någon familjemedlem,som bekymrade sig om henne.Har med mina ögon själv upplevt,hur ensamma många äldre sitter på ett "Vårdhem",utan att någonsin få besök.
    På den våning jag hade daglig överblick fanns 20 äldre,mer eller mindre sjuka.Av dessa 20 var det högst 5-6 som fick besök,någon gång..Kontinurerligt var det för dessa 5-6 personer kanske ett till två besök i månaden..
    Alla de andra satt ensamma !! Något som skrämmer mig inför framtiden,och med en önskan att slutet av mitt liv ser annorlunda ut !

    SvaraRadera
  6. Nåt är jäkligt galet i vårt land.

    SvaraRadera