onsdag 12 december 2012

Kurdo Baksi tycker barnsex är OK, bara man gifter sig med småflickorna först.



Predikanten Runar Sögaard har öppet uttryckt sitt ogillande om barnsex inom islam, vilket givetvis har gjort att muslimer nu vill avrätta Runar Sögaard.
Men Kurdo Baksi försvarar sin tro:
-"Muhammed var ingen pedofil eftersom det var ett legitimt äktenskap. Pedofili är på en annan nivå, till exempel när man köper sex av barn.
????????????????????????????????????????????????????
-Sedan 11 september har det varit en förföljelse utan dess like på muslimer. Nu lyfter Runar upp det igen på ett obehagligt sätt."

För oss andra verkar det snarare som att 11 september var det grymma starskottet på muslimers förföljelse av ickemuslimer och andra åsiktsmotståndare utan dess like.

5 kommentarer:

  1. Det är dags att förklara för islamisterna att de är ute på väldigt hal is. Samtidigt är det dags att vi, svenskar, tar hand om problemen innan det blivit för omfattande.
    Islamister har inget i västvärlden att göra.

    SvaraRadera
  2. Hear hear! Sanna ord vilka jag står bakom till 100%.

    SvaraRadera
  3. I kväll framkom bevis för det vi länge har vetat..I ett reportage från Egypten ondgjorde sig Salfisterna och Brödraskapet över Västvärlden...
    För dem var ett framtida Islamistiskt Egypten liksom Iran o.Afghanistan det ideala.Allt annat var "västlig dekadens".Alltså är det en förtrupp av Islamister,som nu invaderar oss,enbart för att sprida oro,kriminalitet och sin ideologi.Fick faktiskt en känsla av,att ett inbördeskrig kommer att bryta ut vid Nilen !!

    SvaraRadera
  4. Jag tycker inte att Runar Søgaard ska vara alltför högmodig då "Kristi brud" förekommer inom kristendomen. "Enl. Wilhelmina Ståhlberg i Anteckningar om svenska qvinnor (1864) skänkte Magnus Ladulås sin sexåriga dotter Rikissa (död 1348) som adept till Sankta Klara kloster på 1280-talet. Vid mogen ålder avgav hon klosterlöften och blev sedermera klostrets abbedissa. ... med alla dess pligter, alla dess rättigheter och all den glans och ära, som härmer följde, ehuru en sådan högt uppsatt "Christi brud" var en för verlden undangömd... Ett exempel på en något mer personlig relation med Jesus är Heliga Birgitta men denna relation är INTE EROTISK. Inom katolska kyrkan förekommer sedan 1970 Kristi brud som beteckning på en särskild typ av vigning för kvinnor." (Wikipedia)

    "They have nuts and we have nuts," Maher said, talking about Muslims and presumably non-Muslims. "Their nuts are a lot more numerous and lot more violent. That mouth breather down inFlorida who was going to burn a Koran, what would have happened? Nothing. To retaliate, you know, they could have burned our most sacred book, ‘Eat, Pray, Love.;" No, they could have burned the Bible and nothing would have happened, okay? So you have to recognize that difference, too." (Bill Maher)

    Så det finns grader i Helvetet och när vi äntligen blivit av med ett tusenårigt ok (1952) så ska vi inte acceptera försöken till införandet av ett nytt, ännu värre.

    SvaraRadera
  5. Om Runar Sögaards tro tycker jag inte, men det finns skalor i helvetet. Och jag tycker inte han ska dö för sina åsikter.

    SvaraRadera