onsdag 12 december 2012

Helle Klein, berätta för mig.


Varför jag inte ska vara rädd och oroa mig för islam.




7 kommentarer:

  1. Bara det faktun att Helle Klein försvarar islam,"fredens och kärlekens religion"borde vara en fyrbåk i en nattsvart natt, att hålla denna avgrundsideologi på avstånd,med alla till buds stående medel.Huvaligen.
    Militant islam som denna våldsförhärligande ideologi har i sin avklädda ,verkliga framtoning,utvecklats till,dvs en kompromisslös,hotande intolerans.
    Att Helle Klein som kvinna"??visserligen ,breddar vägen för denna världfara,gör en fundersam över att hur denna mörka kraft kan sprida sin draksådd,även bland sk,bildade kvinnor i västvärlden.
    Kvinnor som dock har ett gemensamt.
    De är oerhört oattraktiva för män.Fast de kanske inte bryr sig.För de inser inte att de står fört på tur om det går så långt.
    Men om de tänker efter före,vem kommer att stå först i ledet för destruktuering om inte Helle Klein och andra batikhäxor när islam tagit över?
    Självbevarelsedriften har totalt försvunnit bort från deras sista förnuftiga tankar om sin och sina gelikars framtid!Där öven män borde dra åt sig öronen.Att dessa ,förvirrade lebbor inte har alla dildos hemma i natt i sängskåpet,står helt klart!
    Sk, ensamkommande barn bekostas av saudiarabiska medel att ta sig till västvärlden för att slå rot här och växa sig stora med sina efterkommande anhöriga,till att så småningom bilda basen för den armee som med våld skall forcera fram islams ondskefulla budskap.
    Och tro mig, det är inte Frälsningsarmeen som kommer!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Glömde min signatur under detta inlägg,Förlåt alla läsare.Glad Lucia.Katinka Glahd.

      Radera
  2. Och så kallar dom oss islamofober....

    SvaraRadera
  3. Jag utgår från att du anser att alla svenskar även är likadana, eftersrom du så fördomsfullt, rasistiskt och förlegat anammat sverigedemokraternas filosofi!

    Tycker samhället istället skulle vara mer lugnt utan järnrörsmaffian härjande på nätet och på gatorna!

    SvaraRadera
  4. Ja, du Lena Lille, det kan hända att jag skulle kunna respektera dig och dina åsikter om du framförde dem genom att besvara frågan i blogginlägget, och om du hade förmågan att kommentera utan reflexmässigt rapa "rasist" och "SD", samt "järnrörsmaffian".
    Du känns så igår.

    SvaraRadera
  5. Lille Lena...säg mig ett muslimskt land du som kvinna vill flytta till? att vi låter saudierna finansiera moskeer i vårt sekulära samhälle (inkl böneutrop) och med detta får inflytande över imamer och vilken typ av islam som skall gälla borde vara en ögonöppnare även för din typ, men den som låter ex-pressen styra sitt sinne finns kanske ringa hopp för. Som tur är verkar det bli fler och fler som anammar SDs filosofi och ser samhällsförändringen av idag som mest negativ. 3:e största partiet och nästan 2 år tills det är dags för väljarna att slänga ut landsförrädarna från rosenbad:-)
    Wake up and smell the coffee...

    /HellBoy

    SvaraRadera