måndag 17 december 2012

GP tar fram piskan och låter den vina över ryggen på en miljon svenskar.


Det kommer alltid att vara en gåta för mig hur en "fri" tidning vill framstå som bödeln med sin huva så röd. Hur ett anonymt antidemokratiskt pennskaft kan ta sig rätten att förenkla, simplifiera, reducera och generalisera, och sist men inte minst döma en miljon unika SD-väljare som rasister och ligister utan eget förstånd.Jag har aldrig läst nåt så dumdrygt och anstötligt. Och jag hoppas att alla läsare gör som jag nu, förpassar GP till dåtiden och ignorerar den för all framtid. Den har passerat alla gränser. 


fria tider

9 kommentarer:

  1. Jag har citerat Goethe tidigare här och gör det igen: "Över dumheten kämpar gudarna själva förgäves". Det finns inga argument, som vi kan använda, eftersom de debila inte kan ta in dem./Länsmansdjäveln

    SvaraRadera
    Svar
    1. :-)

      "Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher." (Albert Einstein)

      Radera
    2. Ja, du Argus. Jag är djupt imponerad över att du minns din tyska.Jag tror att Goethe skrev: "Ûber den Dummhiet kämpfen die Gütter selbst vorgebens". Alla grammatiska fel är mina, likaså det som är felstavat.Väl mött/Länsmansdjäveln

      Radera
  2. En miljon väljare? Enligt SDs hemsida var resutatet i senaste riksdagvalet 2010 339610 röster. Sanneligen en bit från 1000000. Mig veterligt har det varit något val efter det.

    SvaraRadera
  3. Undrar vem en sådan anonym "ledare",i första hand är tillägnad.Läser anarkister,kommunister och miljömuppar GP ??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Uppenbarligen läser SD-vänliga Fria Tider GP. Uppgiften om 1000000väljare kommer från Carina som skrivit inlägget och hänvisar till Fria Tider. Svårt för dig att förstå?

      Radera
    2. Tack för ditt svar...
      Nu begriper jag att det var för Fria Tider och Carinas blogg,man i GP låtit detta dravel komma till stånd,genom en "anonym" skribent !!

      Radera
  4. Uppenbarligen har anonym det jobbigt att tugga i sig att 1mille sd-väljare är en bra gissning på ett valresultat i ett land nära dig:-) Inga problem däremot har anonym med GP-ledarens öppna demokratiförakt...nordkorea,here we go!

    /HellBoy

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om han har problem med 1 mille, förställ dig hans trauma för 2.

      Radera