måndag 17 december 2012

Catia Hultquist resonerar dummare än en treåring.

Många äro de som känner sig kallade, som vid tangentbordet på consensusredaktionerna känner att de måste göra sitt.

Alla kompisarna och kollegorna har ju redan pressat fram hatet, förtalet och åsiktsförtrycket mot SD, nu gäller det att hänga på, det är fortfarande ett par dagar kvar till 2013.
Catia Hultquist är en av dem som vill mysa med etablissemanget, få känna sig som en av dem, visa sin lojalitet mot de som har makten att tänka rätt.
Hultquist berättar om när hon nyförlöst tillsammans med maken fick veta att SD kommit in i riksdagen 2010, via TVn på BBs allsal:
-" Nyhetsprogrammen rapporterade att Sverigedemokraterna skulle komma in i riksdagen och en barnmorska verkade uppseendeväckande nöjd med resultatet. Eftersom flera av de nyblivna föräldrarna hade invandrarbakgrund uppstod ganska snart en obehaglig stämning i rummet. "
"En barnmorska verkade uppseendeväckande nöjd med resultatet....Och "de nyblivna föräldrarna med invandrarbakgrund upplevde obehaglig stämning"

Led männskan av förlossningsneuros??? Vad är detta för blajs? Är dessa påhittade fantasifoster hennes egna dramatiska SD-story?
Alltså, ingen som röstar på SD får känna glädje över valresultatet, speciellt om det är "uppseendeväckande", det är i motsats till andra partier klart olämpligt. 

Och om nån visar sympatier med SD "uppstår obehaglig stämning för alla andra", särskilt om de har "invandrarbakgrund". 


Catia Hultquist har svalt hela den tillrättalagda PKbilden.Men den har absolut ingenting med verkligheten att göra.


2 kommentarer:

  1. Själv blev jag illa till mods när jag såg Abdirizak Waberis obehagliga nuna i Riksdagen.

    SvaraRadera
  2. Ursäkta om jag tjatar Carina men idioterna duggar tätt nu för tiden. Speciellt i PK-världen. Använd paraply!

    SvaraRadera