fredag 14 december 2012

EU - ett narrspel och mänsklig tragedi.

"Fredsprojektet" EU?Cecilia Malmström ääälskar EU - för 40 miljoner om året plus en massa omåttliga och extravaganta fringisar.Vem nämnde den idag helt förslavande överstatligheten då när vi européer fick rösta.Vem nämnde EUs bankunion, som svenska politiker säger blankt nej till.

Dvs under "överskådlig tid".Mer än 82 procent av av svenska folket är direkt emot, och finansminister Borg säger njjjjjaaa, kanske, en annan dag. Och flackar med blicken.

Thomas Östros VD för Bankföreningen är mycket ärligare och rakare: - Vi kommer att gå med. Inom några år kommer det att falla sig naturligt och vara helt okontroversiellt.Östros är en taskig skådis, han har inte fattat att det där skulle han inte berätta för oss. Vi skulle inget veta förrän politikerna blålurat oss in i bankunionen sakta, sakt a och så tyst som möjligt.

 Precis som med hela EUprojektet. 

Mer vanvett.

EU-kommissionen kritiserar och styr över svenska vargjakten. De fem sydligaste samebyarna har sett en närmast explosionsartad utveckling av rovdjur.Forskning visar att rovdjuren i dag tar lika stor andel ren som skickas till slakterierna. Detta produktionsbortfall beräknas till närmare 200 miljoner kronor. Pengar som staten, dvs vi, till viss del ersätter samerna för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar